Çocuğunuza ya da sevdiklerinize “OyunGemisi” Şamatha Oyun ve Aktivite Evi’nde unutamayacağı bir parti hediye edin. Atatürk Mahallesi, Gül Bahçesi çaprazı Bim Market karşısındaki “OyunGemisi” Şamatha Oyun ve Aktivite Evi’nde, ebeveyn ve çocuk alanın aynı katta olmasının avantajını yaşayın. Çocuğunuz ve arkadaşları için keyifli ve güvenli bir oyun alanına sahip olan “OyunGemisi” Şamatha Oyun ve Aktivite Evi’nde Lego-oyun odası, mini disko, çocuk sinema salonu ve karaoke alanı gibi çocukların ilgisini çekebilecek alternatif alanlar mevcut. Animatör eşliğinde birbirinden eğlenceli oyunlarla geçen partiler sizin ya da çocuğunuzun hayal ettiği her türlü konsepte uygun olarak organize ediliyor.

Oyun grupları ve farklı atölye çalışmalarına da ev sahipliği yapan “OyunGemisi” Oyun ve Aktivite Evi’nde cafe ve brunch imkanı da mevcut. Çocuklar oyun kulübünde eğlenirken ebeveynler de cafe bölümünde rahatça vakit geçirip keyifli bir mola imkanı buluyorlar.

Farklı parti paketleri mevcut olup misafirlerinize sunacağınız ikramları özenle hazırlanmış çocuk ve yetişkin menülerinden seçim yapabilmenizin yanında dışarıdan kendinizde temin etme imkanınız bulunmaktadır.

Ayrıca dışarıda alışveriş, sinema, toplantı ve diğer işlerinizi hallederken çocuklarınız güvenli bir ortamda oyunlarını oynayıp mutlu zaman geçirme imkanı da buluyorlar.                      

 

Açılışa özel kampanyalı doğum günü ve özel gün kutlamaları 150 TL. (25 kişilik)


İletişim bilgileri

0543 348 60 06 Rabia Nesrin SAV.

0531 837 00 89 Selvi Yıldız ERDAL    

                    










Editör: Haber Merkezi