HaberTire Gazetesi’nin yaratıcısı Çelik Medya, yepyeni bir proje için kolları sıvadı ve Köylünün Sesi Dergisi için çalışmalara başladı. Medya konusunda bölgenin en başarılı kuruluşlarından biri olan Çelik Medya, HaberTire Gazetesi’nden sonra şimdi de üreticiyi odak noktasına koyan yeni projesini geliştiriyor.

Aylık olarak yayınlanacak olan Köylünün Sesi, tamamı renkli ve kuşe kağıda basılı olarak, dolu dolu içeriğiyle Tire’nin tüm köylerine ulaşacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çelik Medya Kurucusu Ercan Çelik, “Çelik Medya olarak kendi hizmetlerimizi geliştirmenin yanında Tire’de medya sektöründe öncülük yaparak, sektördeki hizmet kalitesini de arttırmayı hedefledik. Teknolojik altyapımız ve sektördeki deneyimimizle, şimdi de yeni projemiz Köylünün Sesi Dergisi için çalışmalarımızı başlattık.” dedi.

Proje üzerinde uzunca bir süredir çalıştıklarını vurgulayan Ercan Çelik, “Maalesef dergicilik sektöründe, ülke çapında olduğu gibi bölgemizde de çok fazla suistimaller yaşanmış ve kaptı-kaçtı diye tabir ettiğimiz, günübirlik dergi benzeri ürünler ortaya konmuş. Hiçbir amaca hizmet etmeden, sadece kazanç odaklı işler çıkmış ve bunlar da doğal olarak uzun sürmemiştir. Uzun yıllardır Medya sektöründe hizmet vermemizden aldığımız güçle, ilçemize yönelik geliştirdiğimiz Köylünün Sesi Dergisi, sadece bir dergiden ibaret olmayacak. Dergi, bölgemize özgü dolu dolu içeriklerle, doğrudan üreticiye dokunacak büyük bir projenin temeli olacak.

 

 

TANITIM ZİYARETLERİ BAŞLADI

Köylünün Sesi Dergisi’nin, günü birlik değil, uzun soluklu büyük bir proje olduğunu ortaya koyan Çelik Medya, dergi projesinin tanıtmak ve bilgi aktarmak için Tire’deki kurumlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Dergi’nin imtiyaz sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret ederek, dergi projesini anlattılar. Derginin doğrudan üreticiye dokunacak olmasını son derece olumlu bulan Tanrıseven, Kaymakamlık olarak fikri desteklediklerini belirtti ve başarılar diledi.

Bir diğer ziyaret noktası ise Tire’yi Türkiye çapında tanınmış bir süt markası yapan Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük oldu. Eskiyörük, projenin son derece yerinde olduğunu belirtti ve başarılar diledi.

Tire Ziraat Odası başkanı Halil İbişoğlu ise üretici ile Tire’deki kurumların iletişimi açısından da Köylünün Sesi Dergisi’nin yeni bir kanal olması yönünden, projeyi faydalı bulduğunu belirterek, başarılar diledi.

Tire Ticaret Odası Genel Sekreteri Aydın Taşan, üreten ve gelişen Tire’nin bu şekilde sektörel ve toplumsal yayınlara ihtiyaç duyduğunu belirterek, Köylünün Sesi Dergisi’ne yayın hayatında başarılar diledi.

Ömrünü mesleğine adamış ve Tire köylerinin yakından tanıdığı isim Veteriner Hekim Hidayet Petin ise dergi fikrinin, köylüye ulaşmak adına son derece yerinde ve gerekli bir proje olduğunu belirterek, Köylünün Sesi Dergisi’ne yayın hayatında başarılar diledi ve böyle bir projeye her zaman destek olacağını söyledi.

 

TARIM SEKTÖRÜ DE HEYECANLI

Özellikle tarım sektöründe hizmet veren işletmelerin de üreticiye doğrudan ulaşabileceği bir tanıtım kanalı olacak olan Köylünün Sesi Dergisi, sektörde şimdiden heyecanla bekleniyor. Tire’de hizmet veren tarım makinesi, zirai ilaç, yem ve gübre firmalarıyla görüştüklerini belirten İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, “Tarım sektöründe hizmet veren Tireli firmalarımız da  Köylünün Sesi Dergisi’nden son derece umutlu. İlk sayı için reklam görüşmelerimiz devam ediyor ve şimdiden firmalar oldukça büyük ilgi gösteriyorlar.” Dedi.








Editör: Haber Merkezi