Kaplan Çam Restoran, geçtiğimiz hafta Tireli kadınlara yönelik ‘Hanımlar Kültür ve Eğlence Programı’na başlamıştı. Tire’de yaşayan kadınların öncelikli olarak hedeflendiği programın ikinci haftasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Restoran Yönetimi, Hanımlar Günü’nde kadınların kendi yaptığı yemeklerin içinden en çok beğenilene BİN TL ödül verecek. Ödüllü yemek restoranın menülerinde 6 ay kalmayı başarırsa, yemeği yapan kişiye BİN TL daha ödül verilecek. Eğer aynı yemek yada tatlı kalıcı olarak Kaplan Çam Restoran’ın menülerine eklenirse aynı kişiye 2 BİN TL daha ödül verilecek. Böylelikle 6 ayın sonunda en iyi yemeği yada tatlıyı yapan kadınlara 4 BİN TL ödül verilmiş olacak. Yarışmaya giren yemek ya da tatlılarda özel, özgün ve unutulmaya yüz tutmuş olma şartı aranıyor.

Kaplan Çam Restoran’ın Halkla İlişkiler Müdürü Canan Çekinmez, programın öncelikli olarak Tire’de yaşayan kadınları hedeflediğini belirtti. Tire’nin “gastronomi turizminin merkezi” Kaplan Çam Restoran’ın da “gastronomi tesisi” olmasını hedeflediklerini sözlerine ekleyen Çekinmez, Hanımlar Kültür ve Eğlence programının bu maksatla başlatıldığını ifade etti.

Çekinmez açıklamalarının devamını şu cümlelerle sürdürdü;

“Perşembe günleri Kaplan Çam Restoran’da hem yemek yapacağız, hem yiyeceğiz ve hem de eğleneceğiz.

Tiremiz yemek kültürüne hizmet etmiş, katkı sağlamış büyük ustalarımız, annelerimiz, anneannelerimiz, sevgili babaannelerimiz onur konuklarımız olacaklar. Çok güzel ve çok özel yemek yapan ve yaşayan büyüklerimizi, ustalarımızı, yeni yetme yetenekleri katılımcılar bize önerecekler. İsteyenler, kendileri de aday olabilecekler.

Adaylarla tek tek konuşup hangi Perşembe için, hangi yemek veya tatlıyı yapmak istediklerini öğrenip sıraya koyacağız. Kendisi; “Haftanın misafir şefi” olacak. Gelecek hafta yemek ya da tatlı yapacak misafir şefimizi bir hafta öncesinden fotoğraflı posteri ile halkımıza duyuracağız. İstediği tüm malzemeleri emrine hazır edeceğiz. Perşembe sabahı (bazı hallerde Çarşamba gününden) gelip yemek ya da tatlısını hazırlayacak. Veya; ustalarımıza tarif ederek hazırlatacak. Yapacağı yemeği ya da tatlıyı hep birlikte yiyeceğiz. Bu özel yemek misafirlerimizin de beğenisini kazanır ve menümüze dahil edilirse, kendisine BİN TL takdim edeceğiz. Menümüzde 6 ay kalırsa BİN TL daha vereceğiz. Menümüzde kalıcı hale gelirse 2 BİN TL daha vereceğiz.

Ama şuna dikkat edeceğiz; yemekler ya da tatlılar özel ve özgün olacak. Unutulmak üzere olan bir ürün olacak. Onun, yeniden üretilmiş olanını daha da çok severiz. Kısacası; yarışacak, yeni lezzetlere kavuşacak ve para da kazanacağız.

Sonra mı ? Sorulur mu, “BİZ BİZE” eğleneceğiz “

Editör: Haber Merkezi