Kadınlarımıza psikolojik ve hukuksak destek vermenin yanı sıra onların sosyal hayata kazandırılması amacıyla Tire Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Kadın Danışma Merkezi’nde geçtiğimiz gün bir yılsonu sergisi açıldı.
Tire Belediye Basın

Faaliyete geçtiği günden bu yana pek çok çalışma ve projeyle adından söz ettiren Kadın Danışma Merkezi kadınlarımızın kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. 

Tire Belediyesi ve Tire Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Kadın Danışma Merkezi bünyesinde açılan okuma yazma, hasta ve yaşlı bakım, el sanatları kursları gibi başarılı çalışmalara imza atan hanımlarımızın el emekleri açılan bu sergiyle görücüye çıktı. Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, İlçe Sağlık Müdürü Ulvi Toprak, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Belediye Meclis Üyesi Sezer Konursay, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Kadın Danışma Merkezi yetkilileri, Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ve Tireli hanımlar katıldı. 

Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi’nin birlikte kurdele kestiği açılışta küçük bir konuşma da yapan Başkan Çiçek, “Kadın Danışma Merkezimizde yapılan girişimler ve çalışmalar neticesinde hanımlar günde 8 saat çalışarak evine ekmek götürebilecek yani evinin geçimine katkıda bulunabilecek. Tabii burada kursların sürdürülmesinde Tire Halk Eğitim Merkezi’nin ve merkezin çalışanlarının katkısı çok büyük. Onlara  şükranlarımı sunuyor. Çok güzel, çok başarılı çalışmalar yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.





Editör: Haber Merkezi