Ergün ÇELİK

Tire halkı tarafından güleryüzlü ve sempatik tavırlarıyla bilinen 19 yaşındaki Melike Çamlıoğlu, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “İşte Benim Sitilim” isimli moda yarışmasının yeni sezonunda izleyici karşısına çıkacak. Tire’de son olarak Öğretmen Lisesi’nden mezun olan Melike Çamlıoğlu, Üniversite eğitimi için Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’ne gitmişti. Başından beri yarışmayı severek izlediğini ve bu yarışmanın sıkı takipçilerinden biri olduğunu söyleyen Çamlıoğlu “İşte Benim Sitilim” isimli yarışmayla ilgili yaşadıklarını ise özel olarak sadece HaberTire Gazetesi’ne anlattı. “İzmirli bir kız olarak bu yarışmada ben de olmalıyım” diyerek yola çıkan Çamlıoğlu, yapım şirketinde 3 Bin aday arasında yapılan 5 elemeyi de başarıyla geçerek yeni sezona yarışmacı olarak katılmayı garantiledi. Yarışmanın ilk bölümü ise bugün saat 15.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

 

İŞTE BENİM SİTİLİM’DEKİ İLK TEMSİLCİMİZ

Melike Çamlıoğlu, Uzun zamandır TV8 ekranlarında yayınlanan “İşte Benim Sitilim” isimli yarışmaya katılan ilk Tireli yarışmacı olurken bu durum Tire’de büyük heyecan yarattı. Tireliler, şimdiden yarışma saatini merakla beklerken Melike’ye destekler çığ gibi büyüyor.

 

MELİKE ÇAMLIOĞLU KİMDİR?

19 Mart 1997 Ankara-Keçiören doğumlu olan Melike Çamlıoğlu, Tireli anne babanın iki kız çocuğundan biridir. Babasının görevi gereği Türkiye'nin birçok yerini gezen Melike, öğrenimini bir çok yerde sürdürüp en son Tire Öğretmen lisesinde tamamlamıştır. Şuan çok sevdiği ve istediği şehirde olup Yıldız Teknik Üniversitesi sanat yönetimi bölümünü kazanmıştır. Çamlıoğlı aynı zamanda özel bir kurumundan muhabirlik eğitimi almıştır.

Gezmeyi çok seven ve “Türk kahvesi olmazsa olmazıdır" diyen Melike, “Herkesin modası kendine" anlayışına sahiptir. Üzerine yakışanı giyen Çamlıoğlu’nun her gün farklı giyinme gibi bir derdi yoktur. Melike, "Pahalı eşyalar tarz olur" anlayışında değildir.

 

Editör: Haber Merkezi