DUYGU YÜKLÜ YOLCULUK
Salonu dolduran kalabalık tarafından soluksuz izlenen yapım, insanları Tire’de nostalji ve duygu yüklü bir yolculuğa çıkardı. Kaymakam Tanrıseven’in de verdiği röportaj ile katkı sunduğu yapımda Tire’de yaşayan birçok tanınmış sima yer aldı. 
Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, araştırmacı yazarlar Munis Armağan, Yılmaz Göçmen ve Tire’nin yaşlı bilinen simaları ile yapılan röportajlar ilgi ile izlendi. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bu güzel yapıma kamu ve özel sektör birçok kurum ve kuruluş destek verdi. 
Gösterimin sonunda sahne alan Yapımcı ve Yönetmen Nilay Davutoğlu, büyük ve özverili çalışmalarının sonucu ortaya çıkan esere destek veren başta Eşi Emre Davutoğlu olmak üzere Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge ve tüm katkı sağlayanlara teşekkür etti. Belgesele destek veren kişi ve kurumlara teşekkür belgesi verildi.

TANRISEVEN’DEN ÇİÇEK
Belgesel gösterimi sonunda Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in Eşi Ceylan Tanrıseven ile Başkan Tayfur Çiçek’in eşi Yüksel Çiçek, Nilay Davutoğlu’na çiçek verdi.
Salonu dolduran kalabalığın yapım ekibini dakikalarca alkışladığı gece unutulmaz anlara sahne oldu. Belgeseli değerlendiren Kaymakam Tanrıseven, büyük emekler ile ortaya konan eserin kendilerini geçmişe götürmeyi başardığını kaydederek, yapımda ve yayında emeği geçenleri kutladı. Başkan Çiçek de ekibin başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 

Editör: Haber Merkezi