Tire’de gerçekleştirdiği başarılı turlarla adını duyuran Hilal Turizm, Aralık ayı umre kayıtlarını almaya başladı.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’den düzenli olarak umre seyahatleri düzenleyen Hilal Turizm, 23 Aralık 2015 tarihinde Tire’den çıkacak umre kafilesi için kayıtları almaya başladı. Toplam 20 gün sürecek umre seyahatinde 3 gece Medine’de, 17 gece de Mekke’de konaklanacak. Konaklama mekanları Harem’e ve Mescid-i Nebevi’ye yakın yerler olacak.

Kişi başı 995 dolardan başlayan fiyatlarla UMRE TURU

Ücrete vize işlemleri, uçak bileti, konaklama, mekke ve medine içi tüm geziler de dahil. Üstelik yolculuk aktarmalı değil, İzmir’den direkt olarak Medine’ye olacak.

Hilal Turizm Tire Şubesi’nde yapılan açıklamada, “Hilal Turizm Tire Şubesi A grubu acente olarak hizmet veriyoruz. Bundan sonra  umre ve hac kayıtlarının yanında uçak bileti satışı, otel rezervasyonu ve diğer kültür turlarıyla da Tireli hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Aralık ayı umre kayıtlarımız, Kasım ayının sonuna kadar devam etmektedir. Detaylı bilgi almak isteyen halkımızı Gümüşpala Caddesi’ndeki ofisimize bekleriz.” Denildi.

 

ŞEB-İ ARUZ İÇİN KONYA’YA GİDİYORUZ

Konya’da Mevlana hazretlerinin ölümü doğum günü olarak kutlanan  Şeb-i Aruz törenleri için de bir tur düzenleyen Hilal Turizm, Tirelileri Konya’ya götürüyoruz. Kişi başı herşey dahil 200 lira olan turda, 11 Aralık 2015 tarihinde Tire’den Konya’ya gidilecek.  Şems Tebriz, Meram Bağları, Alaaddin Tepesi, Mevlana Türbesi, Akşehir Nasreddin Hoca gezilecek. Akşamına vuslat gecesi. Ayrıntıllı bilgi için 0 232 500 51 44

Editör: Haber Merkezi