Tireli Ahmetcan Taşal, katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye’de gösterdiği muhteşem performansla izleyenleri ve jüriyi kendine hayran bıraktı. Zeybek oyunuyla sahneye çıkan Ahmetcan jüriden 3 “evet” oyu olarak bir sonraki tura geçmeyi başardı.

 

Ercan ÇELİK

 

Star TV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılan Tire Fatih İlkokulu öğrencisi Ahmetcan Taşal (10) yöremizin zeybek oyununu başarıyla sahneye koyarak, herkesi kendine hayran bıraktı. Jurinin “Yarışmaya nereden katılıyorsun?” sorusuna, “Kurtuluş Savaşı’nda ilk kurşunun atıldığı, İzmir’in Tire ilçesinden katılıyorum”  deyince salonda büyük bir alkış koptu.

 

“EFELER ÖPTÜRMEZ, ÖPER”

Juri üyelerinden Hülya Avşar ile aralarında geçen diyalog geceye damgasını vururken, Hülya Avşar’ın kendisini öpmek istemesi üzerine küçük Ahmetcan, efelere yakışır bir duruşla, “Efeler öptürmez, öper” dedi. Bu sözleriyle hem ekran başındakilerin hem de salondakilerin takdirini kazanan Ahmetcan, dakikalarca alkışlandı. Daha sonra Ahmetcan’ı “Hayır” demekle tehdit eden Avşar, öpmeyi başardı.

Bir diğer jüri üyesi olan Eser Yenenler ise, Ahmetcan’ı kendi küçüklüğüne benzeterek, “Sahneyi dolduruyorsun ve büyüdüğünde de sahne sanatlarıyla ilgilenmen gerekir” dedi.

 

TİRELİLER STAR TV’YE KİLİTLENDİ

Geçtiğimiz hafta çekimleri yapılan program Cumartesi akşamı saat 20:00’de yayınlandı. Yayının başından itibaren ekran başına kilitlenen birçok Tireli, Ahmetcan’ın performansının ardından sosyal medya üzerinden yorumlarını yazdılar. Ahmetcan’a başarılar dileyen Tireliler, şimdi ise Ahmetcan’ın gelecek turdaki performansını sabırsızlıkla bekliyorlar.



Editör: Haber Merkezi