ÖZET: :((Kudüs işgali evangelizm ve siyonizmin ortak bir projesidir.1099 da haçlı seferleri ile başlıyan Avrupa’nın Kudüs hayalleri 200 yıldır siyonizmin emelleri ile ortak hareket etmektedir. Evangelizm Haçlı zihniyetinin temsilcisi konumuyla kıyamet senaryolarına dayanan dünya hedefleri Siyonizmin Orta-Doğu kurgularında birleşdi. Bu amaçla en başta Türk dünyası olmak üzere İslam coğrafyası üzerinde operasyonlara başlanıldı.ABD İsrail’e kuvvet vermek üzere Orta_Doğu’ya konuşlanması gerekmekteydi.Öylede yaptı.Önce  Afganistan sonra Saddam Hüseyin ve Irak üzerinden Orta-Doğu’ya çöreklendi.Başta Libya olmak üzere Mısır ve İslam coğrafyasına gözdağı verdi.)) 

      Türkiye ABD’nin müttefiki sıfatıyla ortak hareket etmeye zorlanıyor, ancak tam muvaffak olunamıyordu. Türkiye’nin güçlü devlet yapısı ve derin geçmişi ABD’nin Orta-Doğu politikalarında(12) istediği gibi kullanmasına izin vermiyordu.
       Çekiç güç ile Türkiye’ye ayar vermeye iç dinamiklerini (13) ve güney-doğu bölgesini karıştırmaya koyuldular. Güney-doğu’da Kürt halkı üzerinden provakasyon eylemler (14) gerçekleştirildi. Bölge halkının devleti ile arası açılmaya mesafe konmaya çalışıldı.
       Marksist- Leninist  kesimler uyandırılarak Kemalistlerle ortak hareket etmeleri sağlandı. İç dinamikler kaşınmaya laik- antilaik çatışma ortamı hazırlanarak Türk Milleti ideolojik bölünmüşlüğe (15) ve ötekileştirilmeye çalışıldı. Ordu’nun darbeci ruhlu komutanları, üniversiteler, yargı ve hatta iş çevreleri projenin işbirlikçisi olarak kullanıldı (16).
        Artık Orta-Doğu’da son hamle yapılacaktı. Kuzey Afrika’dan başlatılan arap baharı ile İslam ülkeleri yeniden dizayn edilmeye başlanıldı.
         Mısır, Yemen, Irak, Suriye (17) derken Türkiye’ye sıra gelmeden oyun bozuldu. Türkiye’deki siyasi dengeler ve güçlü hükümet bu planın Türkiye ayağının gerçekleşmesini geciktirdi.
        Irak’ta ve Suriye’de taş üstüne taş kalmazken Türkiye korkunç ve acımasız  planlara rağmen teslim olmadı.


        PKK terörü içeriden dışarıdan  ve siyasi uzantısıyla meclisten kuşatırken dini motiflerle halkta geniş karşılık bulan fetö kanadı devletin içinden ve bürokrasiden saldırılarla Türkiye’yi yere seremedi.
      Türkiye’yi kan gölüne çevirmeyi göze alan PKK terörü , amacına muvaffak olamazken fetö terörizmi (18) deşifre oldu.
       Gezi hadisesiyle Türkiye eski günlere çekilmeye çalışıldı. Olmayınca yargı darbesi ile hükümet üzerinde itibarsızlaştırma denemeleri yürürlüğe (19) girdi. Hepsi kaya gibi güçlü hükümete çarpınca   ekonomik darbe ile Türkiye diz çöktürülmeye çalışıldı.(20) Türkiye’nin Rusya köprülerini bozmak için Rus uçağı şüpheli bir manevra ile  düşüttürüldü.(21)
       Hiçbir plan tutmayınca , zındıka komiteleri  işbirliğinde gerçekleştirilen 15 temmuz darbesine kadar dayandı.
       Allah’ın izniyle uyanışa geçen Türk Milleti tankın üstüne çıkarak F-16’ya kafa tutarak bunu da önlemeyi başardı.
       Artık evangelizm-siyonizm ortaklığının maskesi düşmüş kartlar açık açık oynanmaya başlamıştı.
      Artık Kudüs’ün açıktan işgali ile İsrail’in Orta-Doğu’da yayılma politikası geciktirilmemeliydi. Osmanlı’dan tam yüzyıl önce (11 aralık 1917)’de İngilizler tarafından alınarak (22) Yahudilere sunulan Kudüs bu kez ABD ve Trump eliyle 11 Aralık 2017’de yeniden işgal edilmek üzere harekete geçildi.
        Bu hamle ile ABD dünyaya ayar çekiyor , dünya ve İslam Devletlerinin sinir uçlarına dokunarak test ediyordu. İslam ülkelerinin ve dünya devletlerinin bu işgal karşısında tepkileri ölçülecekti. Bu tepkilere göre evangelizim-siyonizm yeni hamlelerine hazırlanacaktı.
       DİKKAT!.....Bu hamlenin ikinci ayağında Türkiye ve İran vardır.
       Türkiye ve İran’ın çözülmesiyle sırada Rusya , Çin ve Hindistan gelmektedir. Bu coğrafyaların yeniden dizayn edilip çizilmesiyle son hamleye geçilecektir.
          Bu hamlenin son ayağı çok şaşıracaksınız Avrupa’dır.
        İhtiyarlamış, enerjisini kaybetmiş , ekonomik gücünü dolara teslim etmiş Avrupanın, Türkiye , İran , Rusya , Çin ve Hindistan’ın evangelizm-siyonizm kıskacından sonra direnmesi mümkün değildir.
       İngiltere’nin Avrupa birliğinden çıkma  sebebini ve dünyanın bunu normal karşılayışını düşünün.
        Artık Avrupa’da evangelizm-siyonizm dünyasının bir parçası olmaya aday olacaktır.(23)
        İşte “Kudüs düşerse İstanbul düşer. İstanbul düşerse Mekke Medine düşer. Mekke Medine düşerse adaletin barışın  ve de mazlum devletlerin hamisi kalmaz” cümlesinin arkasındaki mana budur. Dünya evangelizm-siyonizm kıskacında can çekişmeye başlar. İşte kıyamet asıl o zaman kopacaktır.
     La Tahzen…. Korkma…
     Allah-ü alem İnşaAllah netice olarak  Evangelistler ve siyonistler kısa bir süre sonra mağlup olup 100 yıllık sinsi bir uykuya dalacaklardır.
      Dünya barışı için, terörizmin kaynağının kurutulması için Türkiye’nin çok güçlü olması gerekmektedir. Bu süreyi uzatmamak ve menfi tesirini şiddetlendirmemek için Allah’ın ipine sımsıkı sarılmalıyız. Allah’ın ipine sımsıkı sarılanların yanından ayrılmamalıyız. Bu konuda bizi doğru yoldan şaşırtacak teferruatlara yalanlara ve kara propagandalara meyil etmeden ittihad-ı islamı dünya barışı için arzulamalıyız. “Şu istikbal inkilabadı içerisinde en yüksek gür seda islamın sedası olacaktır. “ diyen Bediüzzaman’a kulak vermeliyiz.    

(BİTTİ)


 
(12)…..Meclis’te oylanan tezkereleri hatırlayın
(13)……1993 yılındaki meçhul suikastlar, Aselsan’da şüpheli intiharlar ve Isparta’da uçak kazasını hatırlayın
(14)….. Kobani olayları,canlı bomba eylemleri
(15)…….28 mayıs 2013 gezi parkı olayları
(16)…… 28 şubat post modern darbe,ERGENEKON-BALYOZ-SARIKIZ-darbe süreçleri
(17)…… 2010-2011 Tunus’tan başlayan Arap Baharı
(18)……15 temmuz darbe girişimi
(19)……. 13 mayıs 2013 İMF defterinin kapanışı,28 mayıs 2013 gezi olayların başlaması ,                        7-25 aralık 2013 yargı darbesi (sıraya ve tarihlere dikkat) 
(20)…… doların 1,60 tl’den 3,5 tl’ye uzanan sürecini  izleyin
(21)…… 24 kasım 2015 Suriye’de sınır ihlali yüzünden düşürülen Rus savaş uçağı 
(22)……Balfour deklarasyonu. İngiliz Dış İşleri Bakanı tarafından İsrail Devleti kurulması için başlatılan adım 2 aralık 1917
(23)….. BM’de Kudüs oylamasında Avrupan’ın ilk kez ABD karşıtı oy kullanmasının ardında bu derin proje yatmaktadır.