İnsan etten ,kemikten meydana gelen   bir canlı değildir.İnsan nihayetsiz varlıkların ,boyutlarının  bir cemidir. Nihayetsiz boyutlar arasındaki  berzah koridorudur. Yani Mülk ve Melekut aleminin tam ortası   olan berzahtır.

      Fiziksel dünyanın hakikati ,fiziksel olmayandır. SMS ile gönderdiğin resim aslında bir yere gittiği yok.Açık ve kapalı sinyaller  gider.Bu sinyaller orada resim olarak gözükür.Her şey : “1 ve 0”  varlık ve yokluk üzerine kurulmuştur. Evren ve içindekiler bu sistem üzerine var olup yok olmakta her an yeni bir dirilişin içindedir.Ama bu çok hızlı olduğundan fark edemiyoruz.

      Sıkıntılarımızdan  ve dertlerimizden kurtulmamızın  yollarından bir tanesi  düşünce alışkanlığımızı değiştirmektir. Beklenti   müthiş bir çekim gücüdür. Şükretmek  ruhsal enerjiyi bir noktaya odaklamaktır. Şükretmek  ,yeni isteklerimize yer hazırlamaktır. Duaya   güç verip cevabın  alınması için  koridor oluşturmaktır.

      Dua , evrendeki  çekim yasasının bizdeki karşılığıdır.Kainatta  en güçlü  kanun-u ilahiye  çekim yasasıdır. Çekim yasasını harekete geçiren  düşüncelerimizdir.Negatiflikler ( Negatif Enerjiyi)  ,yani Ademi  vücutları (olumsuzlukları) çeker.Pozetiflikler (Pozetif Enerji) Müsbetler ise Âdem-i  vücütlardır yani  varlıktır.

     Sen müsbete  odaklanırsan  kainatın çekim yasasını  harekete geçiriyorsun.Kanun-u İlahiyeler  düşüncelerimize cevap verirler  kesinlikle lakayt kalmazlar.Kör kuyuyu  ortadan kaldırmak için  korktuğunu tanımakla mümkündür.Unutma ki, her düşüncen asıllarına karşı  mıknatıs gibi olurlar. Kendini kötü hissettiğin an onu çeker ve hastalanırsın.Kainatın  en güçlü mıknatısı  insandır. Sabit bir düşünceyi koruduğunuz da  çekim yasasının  derhal işlemeye başlaması  size benzer düşünceleri getirir.

        İnsan olarak yapmamız gereken  şey ,olmasını istediğimizi kafamızın için de netleştirip  kesinleştirerek  varlığın en büyük  yasalarından olan  çekim yasası olan   duayı (çekim yasası) davet etmek için yakarmaya başlamaktır. Şu an  yaşadığımız hayat  ,geçmiş düşüncelerimizin  ifadelenişi ve yansımasıdır. Üzerinde  en çok düşündüğünüz şeyleri,kendinize çektiğinize göre hayatınızın her alanında  neler düşündüğünüzü görmek kolay. Çünkü  bunlar senin yaşadıkların…Senin isteklerin

       Düşünceler manyetik sinyaller yayar. Bu sinyallere ait oldukları  düşüncelerin benzerlerini size doğru çekerler.Gönderilen her şey kaynağına geri döner. İnsan da bir yayın merkezidir. Bugüne kadar  üretilmiş  tüm  tv vericilerinden daha güçlü verici istasyonu  insandır.  İnsanın yaydığı  dalgalar şehirlerin  ülkelerin ötesine geçerek  dünyaya   uzanır.Evrenin her yayının da yankılanır ve siz bu frekansı  düşüncelerinizle yayarsınız.

        Hayatınız da değiştirmek istediğiniz  her hangi bir şey varsa ,düşüncelerinizi değiştirerek  kanalı ve frekansı değiştirin.Umutsuz  durum diye bir şey yoktur.Umutsuz düşünceler vardır.Düşünceler sizin dünyanızın hudutlarını belirler. Sizin ısrarla çağırmadınız hiçbir şey yaşamınıza giremez. İyi şeyler düşünürken insanın kendisini kötü hissetmesinin imkansız olduğu. Kendinizi kötü hissediyorsanız ,aklınızda size kötü hissettiren düşünceler varsa kötü düşünüyorsunuz demektir.

        O zaman hislerin diyor ki,dikkat düşüncelerini değiştir.Yani frekansı  değiştir. Düşüncelerinde basit  bir değişiklik  gününüzün yüzünü değiştirir.  Geminin kalkması için limanla( geçmişinle) ipleri atman kesmen gerekiyor. Hep biz ,bizim dışımızdakilerin değişmesi için gayret ettik.Kendimizin gelişmesi için yatırım yapmıyoruz. Hayatın akışına müdahale edip endişe etme.Endişe endişeyi doğurur.Unutma ,an da kal.birşey yaparken başka şeyleri düşünme  .Yaptığın işte kal.

      Sevgi,dönüşü olan demektir.Bir şeye  sevgi ile bakarsan sevgi yüklü pozitif enerji alırısın.bu aldığın enerjiyi her şeye verirsin. Sevgi cinsinden olan her şeyi kendine çekersin.Sevgi de   her şeye canlılık veriyorsun.Sevgiyle aşılanmış fikirleri ,düşünceleri,yenmek çok zordur.

       Unutma ,kainat insanın dostudur.Kainatı kendine düşman etme .sen kainatın  sırrı olan var oluşun hakikati olan sevgiye vakıfsın.Bunun bilincine var.Hayatı bir mücadele alanı olarak değil ,kendini inşa etme alanı gör. Güzel  gören ve güzel düşünen  kişi tüm iyi şeyleri hakketmiştir. Unutma ,ısrarla güzel düşünmezsen hiçbir şey sana mâl olmaz.

      Sen nasıl bakarsan varlık aynasına ,onu öyle görürsün.Manaların döküleceği kalıbı sen oluşturacaksın.Düşünmek ,kalıp oluşturmaktır.Sen yeter ki ,istemesini bil  sana mutlaka verilecektir.

      Her şey  gönlünüzce olsun….