Perşembenin geleceğini çarşambadan bilebilmek için nasıl ki müneccim olmak gerekmiyorsa, Türkiye’de kurulacak olan nükleer santrallerin Türk milletini her açıdan tehdit altında tutacağını bilmek için bilim adamı, Başbakan, Cumhurbaşkanı olmaya gerek yoktur. Nükleer santrallerin tehlike boyutlarını görmek için Çernobil’i hatırlamak, bu günkü Japonya’daki tehlikeli boyutu göz önüne getirmek yeterli olacaktır. Üstelik bu santraller Türkiye’nin hesabına yapılmıyor sadece topraklarımız santral yapılmak için Ruslara veriliyorsa ve sonuçta kurulacak olan santraller bizim değil de Rusların olacaksa Devleti yönettiklerini söyleyenler tüm bu tehlikeleri görmezden gelerek Türk Milletine nasıl riske edebiliyorlar hala anlamış değilim galiba bu hayatta da anlamam mümkün olmayacak.

Türkiye’de kanser hastalığının oranı gün geçtikçe artmaktadır. Şimdi Japonya’daki nükleer sızıntının etkisi bir şekilde Türkiye’de de ortaya çıkacak ve bu İlletten her gün daha çok sevdiklerimizi kaybetmeye başlayacağız. Birde ülkemizde kurulacak santrallerin taşıdığı riski hesap etmeye kalkarsak Rusya’nın hesabına kurulacak olan nükleer santraller için bu ülkede referandum şart diyorum ben. Çünkü ben ve sevdiklerim yaşamayı hak ettiğimiz için bu dünyadayız. Sizler sayın okuyucular ve sevdikleriniz, yakınlarınız yaşamak için size bahşedilen bir ömür var, bu ömrü sağlıklı bir şekilde geçirmek istemez misiniz?
Şimdi millet olarak çok çok uzağımızda gerçekleşen nükleer kazaların illetini çekmekteyiz. Allah korusun nükleer santraller Türkiye’ye kurulduğunda bir reaktör kazasının yol açabileceği sonuçları düşünmek bile insanı ürpertiyor. Yetkililer başlarının dikine gitmemeli ve böyle hassas bir konuda milletin fikirlerini itibar etmelidirler. Çünkü bu milletin gideceği ikinci bir vatanı yok ve bu millet kısırlaşmış, mutasyona uğramış, kanserden kırılan nesiller istemiyor en azından sayın okurlar ben kendi hesabıma böyle bir şeyi onaylamıyorum ve Türkiye’de Rusların hesabına çalışan bir nükleer santral istemiyorum. Rusya’nın da nükleer santrale ihtiyacı varsa kendi ülkesinde kurması gerektiği düşüncesindeyim. Bizi yönetenler eğer Türkiye’ nin nükleer santrale ihtiyacı olduğuna düşünüyorlarsa Türkiye’nin santralini Türk milletinin onayından sonra Türkiye Cumhuriyeti hesabına kursunlar isterim, Rusların hesabına değil.

Sağlık yarınlara…