Kur’an-ı  Kerim de ; “Üzülme Allah cc. Bizimle beraberdir.” ( Tevbe suresi  40)   Ayeti  ile yazıma başlamak istiyorum. O İhtilâlin  ilk başlangıcında  bu ayet aklıma düştü.Beni öylesine rahatlattı  ki …                                       Bediüzzaman  (r.a.) ; “Rahmeti  İlahiyeden  ümid kesilmez.Çünkü  Cenab-ı Hak bin seneden beri Kur’an’ın hizmetinde  isdihdam ettiği ve ona bayraktar tayin ettiği bu vatandaşların muhteşem ordusunu ve muazzam  cemaatini muvakkat arızalarla inşallah perişan etmez. Yine o nuru ışıklandırır  ve vazifesini idame  ettirir…” (Mektubat  -327)
        O dehşetli gece de  ,Rabbimiz bizi yalnız bırakmadı. Önce Sayın Cumhurbaşkanımızın  o Nurlu  Topluluk olan halkımızı sokağa davet etmiş olması ,Başbakanımızın konuşması ,Şanlı ordumuzun üç-beş çapulcuya hayır diyerek gerçek bir MEHMETÇİK gibi durması  ( Kahraman ordu   kılıncını  ayağına vurdurmaz .Düşmanına  vurdurur. Kur’ana  hizmetkar eder. Ağlayan alem-i  islâmı güldürür.)  ,Polisimizin ilk andan itibaren görevinin başında dimdik durması  bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kere daha tüm  dünyaya gösterdi.
       Dün bir savaş çıksa ,kim savaşacak diyenlere en güzel cevap 15 Temmuz Gecesidir. Bence kutlu bir gecedir.Çünkü yeni kahramanların çıktığı ; “Ey Yolcu ! Burada vatan hainlerine  darbeci generali alnından vuran  göğsünden  30 kurşun çıkan  , ilk kurşunu sıkan bir kahraman, Şehit Ömer HALİSDEMİR  yatıyor.”   
       “Erol OLÇOK abimiz de  15 temmuz gecesi  16 yaşındaki  oğlu  Abdullah Tayyiple  darbe girişimini duyduğu gibi  Boğaziçi köprüsünde soluğu aldı. Oğlu baba , yanıma çakı alayım mı? Dediğinde  ne çakısı oğlum ? Türk Askeri  bize kurşun mu sıkacak? Diyerek red etmiştir. 15 Temmuz  Şehitler Köprüsü olan birinci köprüde  FETÖ’cüler  tarafından şehit edilmiştir.Babasının üzerine kapanan  Abdullah Tayyip’te şehit olmuştur. Buraya çok dikkat edin Türk Askeri değil Fethullahçı Teröristlerdir. Askerlerimizi ,Mehmetçiğimizi bu hainlerden ayıralım.Mesele memleket  meselesi olunca , işte ordu bütün millet. 
       Unutma Türkiyem!  Bu ülküde ,bizim çocuklarımız gülsün diye ,kendi çocuklarını yetim bırakan nice  yiğitler var… Askeri araca bindi! Anahtarı ver dedi…Darbeci  FETÖ’cü terörist dondu kaldı…Nene Hatunun torunları da böyle kahramandı….
       Zulmün ,topu var,güllesi var ,Kal’ası varsa ;Hakkın da bükülmez kolu ,dönmez yüzü vardır. (Mektubat 73)  . 15 Temmuz gecesi  FETÖ’cülerin  Topu var ,tüfeği varsa  Halkımızın da  dönmez yüzü , bükülmez kolu  ve şanlı Bayrağı vardır. Teşekkürler Türkiyem…
        Bediüzzaman  hazretleri: “ Nerede bir istibdat görsem tokadı vururum .Ekmeksiz yaşarım , Hürriyetsiz yaşayamam .” Aynen  15 Temmuz gecesi  ,birileri ekmek kuyruğunda ,bankamatik kuyruğunda ,market kuyruğunda iken  ,ekmeksiz yaşarım ama hürriyetsiz yaşayamam diyen  halkımız zulmün o şiddetli olacak olan  istibdat yüzüne şiddetli bir Osmanlı tokadı indirmiştir.  Mehmet Akif ‘in ; “ Ben ezelden beridir hür yaşadım ,hür yaşarım,
    Hangi çılgın bana zincir vuracakmış ? Şaşarım.”  Gerçektende öyle oldu. Bu millete Zincir vurulamayacağını  rabbim bir kere daha gösterdi. Elhamdüllillah…
      Burada dik duruşuyla , soğukkanlılığıyla  ,iman gücüyle müthiş bir cesaret  ve duruş örneği gösteren  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a  şahsım , milletim ve bütün İslam Alemi adına teşekkür ediyorum. Bütün bir milletin ,İslam aleminin umudu  olmuştur.  Her haksızlığın karsısında dimdik durulursa rabbim zaferi müjdeleyecektir.İnşallah…
       Darbe konseyinin adına bakar mısınız !! YURTTA SULH KONSEYİ ,buyurun size Yüce Allah’ın Bakara suresinden  cevabı ; “ onlara ,yeryüzünde fesat çıkarmayın denildiğinde ,biz SULH ehliyiz derler. Çok dikkat edin onlar bozguncuların ta kendileridir ama bunu anlayacak bilinçte değiller.” (Bakara :11-12)
       Geçen hâdise-i  ihanetten merak etmeyiniz. O hâdise  söndü  ,planları akîm kaldı. O yapan adam da  şimdi kendini  nefret-i umumîden kurtarmak için yeminler ile inkâr ediyor. (Emirdağ-1/79) Şimdi bu manzara aynen yaşanmakta.  FETÖ’cü herkes pişman , masum çocuklar öne çıkartılmakta , nafakalarla kendilerine acındırma  vs.   Üsdat hazretleri: “  Unutmayın  hiçbir  müfsid ben müfsidim demez.Daima suret-i haktan görünür. Yahut bâtılı hak görür. Fakat  siz mihenge  vurmadan almayınız.” 
      Ne doğru söylemiş Yiğitlerin Şahı Hz. Alî (r.a); “ en tehlikeli düşman , bize benzeyip de  bizden olmayandır.”  Sayın Cumhurbaşkanımız bunlar Haşhaşi , bu alim müsvettesi dediğinde anlayamadık .Çünkü düşman bizim gibi ,dindar görünüp  kendini gizlediğinden. Ya başımızda böyle sağ duyulu gözü ve yüreği açık bir lider olmasaydı . Halimiz nice olurdu. Onun için bundan sonra yeni Türkiye’de yeni gedikler açmak istemiyorsak hepimiz   tek yürek ,tek bayrak ve tek ülkü etrafında toplanıp bu tür vatan hainlerine fırsat vermeyelim. 
   Bu vatan hainlerini  Rabbim her iki cihanda zelil eylesin ,makamları veyl olsun….
     15 Temmuz  demokrasi şehitlerimize  Rabbim  rahmet eylesin ,mekanları cennet olsun .Geride kalanlara  Rabbim Sabr-ı Cemil versin  inşallah.
      Bütün vatansever kardeşlerimin başı sağolsun…..