Yok yok rahatsız olacak olanlar merak etmesin bahsetmeyeceğim o lanet olası yoldan. Memleketimde fidan gibi gençlerin sayısı bu kadar çokken bir kaçını  Selçuk yoluna feda etmişiz ne çıkar? Memnunuz biz bu yoldan. “Başımız sağ olsun!” cümlesi öylesine yakışır oldu ki artık ağzımıza, kimse umutlanmasın sakın. Bu yoldan gidecek olanlar helalleşsin sevdikleriyle. Nice gidenlerin cenazeleri gelmiş iken ihmal etmeyin vedalaşmayı. Döner miyiz dönemez miyiz belli olmaz.


       Biz 112 olarak Kesikbaş mevkiinde teyakkuzdayız. Vaka telefonumuz çaldığında öyle korkuyoruz ki artık, ambulansın yönünü bu yola çevrili tutuyoruz her daim. Belki birkaç saniye daha kazanırız diye. Tabii umut bizimkisi.  Acaba bu sefer canlı olarak kurtarabilecek miyiz’in tedirginliği bir yandan, ağır yaralı gençlerin olduğunu duymuş olmak bir yandan etkiliyor kalp atışlarımızı..Ve acı son. Dedim ya ağzımız alıştı bir kere “Başımız Sağolsun”...


      Vallahi ben helalleşiyorum artık bu yolu kullanmadan önce eş dostla. Siz de helalleşin mutlaka. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Allah’a emanet olun. Bugüne kadar bu yolda hayatını kaybeden tüm canlara Allah’tan rahmet diliyorum.


Saygılarımla.