Tire’de doğup büyüyen ve bundan yaklaşık 3 yıl önce Kamboçya’nın Başkent’i Punom Pen’e yerleşen Tireli genç girişimci 29 yaşındaki Seyfullah Köroğlu, bölgede kuruduğu otellerle adından başarıyla söz ettiriyor. 3 yılda 2 otel kuran Tireli girişimci, şimdi üçüncü otelin hazırlıklarını yapıyor. Yeni açılacak olan otele Tire’nin eski isimlerinden biri olan “Teira” ismini veren Köroğlu, Tire mutfağını ve Tire kültürünü Kamboçya’da tanıtacak.

BAŞARININ YOLU FEDAKARLIKTAN GEÇER

Tireli genç İşadamı Seyfullah Köroğlu, konu ili ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Başarının yolunun fedakarlık yapmaktan geçtiğini ifade eden Köroğlu, şöyle konuştu;

“Başarının yolu bazen vazgeçmekten ve fedakarlık yapmaktan geçer. Biz bu uzun yolculuğumuzda ailemizden arkadaşlarımızdan ve toprağımızdan vazgeçtik. Şu an Asya’da işlerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Hedefimiz yaşadığımız kent olan Tiremiz başta olmak üzere ülkemizin adını tüm dünyaya duyurmaktır” dedi. Bölgede çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda yeni projelere daha imza atmayı planlıyoruz.”  

Editör: Haber Merkezi