Son günlerde İzmir’in çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar ormanlarımızı yok etti. Günler süren yangınların ardından çok sayıda ağaç ve orman canlısı zarar gördü. Yaşanan bu kötü olayların ardından güzel haber, Tire’den geldi. Altay Tire Futbol Okulu ve Genç Tiregücü Spor Kulübü yangının yok ettiği bölgeler için büyük bir fidan kampanyası düzenleme kararı aldı. Konu ile ilgili gerekli kurum ve kuruluşlarla temas kuran Tire ekibi, Orman Bakanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gelecek olan yanıtı bekliyor.
Altay Tire Futbol Okulu Kurucusu Deniz Evren Özkul ve Genç Tiregücü Spor Kulübü Kurucusu Ozan Eren yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Çocuklarımıza daha temiz bir hava, daha yeşil bir doğa ve daha güzel bir gelecek bırakmak için hemen harekete geçmemiz gerekiyor. Vakit sızlanma vakti değil. Vakit inanç ve azimle yanan ormanlarımız için sorumluluk alma vaktidir. Kampanyamızla ilgili gerekli başvuruları yaptık. Vakit kaybetmeden çocuklarımızla birlikte Tüm Tire'yi kenetlenmeye davet edeceğiz. Çocuklarımız toplanan yardımlarla geleceklerini kendi elleriyle toprağa dikecekler”
 

Editör: Haber Merkezi