Yağmur Cafe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle tertip ettiği bir programla Tire’de görev yapan gazetecileri ağırladı.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’de birçok kurum ve kuruluş tarafından kutlanan gazeteciler gününü oldukça yoğun bir programla geçiren Tireli basın mensupları, 10 Ocak akşamında Tire’nin gözde mekanlarından biri olan Yağmur Cafe’de özel bir programla ağırlandılar.


Yağmur Cafe işletmecileri Orkun – Emine Toktaş ve Ahmet Aldeniz’in ev sahipliği yaptığı programa, HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Eşi Özge Çelik, Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilcisi Dilek Kart ve Nişanlısı Seyfullah Ayvalı, Muhabir Ahmet Şenki, Büyük Tire Gazetesi Haber Müdürü Kamuran Kızılboğa, Eşi Ebru Kızılboğa ve kızları, Köşe Yazarı Hüseyin Evcil ve Muhabir Zübeyir Tabak katıldı.


Toptepe’de bulunan Yağmur Cafe’nin eşsiz Tire manzarasında, odun sobasının başında sıcacık bir ortamda geçen programda, Cafe sahiplerinin gazeteciler için yaptırdıkları pasta kesildi. Üzerinde “Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun” yazılı pastanın mumlarını hep birlikte üfleyen basın mensupları yine pastayı beraber kestiler.


Gece boyunca aileleriyle birlikte bol bol sohbet etme imkanı bulan basın mensupları, oldukça memnun olarak ayrıldıkları Yağmur Cafe işletmecilerine ve personeline bu ince jestlerinden dolayı teşekkür ettiler. Bizler de HaberTire olarak, Yağmur Cafe’ye bu nazik jestlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi