Nezaket ziyareti şeklinde planlanan ziyaret sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Karabacak Kaymakam Tanrıseven’e çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi. Karabacak, Kaymakam Tanrıseven’i toplumun her kesimini kucakladığı için tebrik ederek derneklerinin çalışmalarına vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür etti.
Kaymakam Tanrıseven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti. Tanrıseven, hem bireysel hem de kurumsal manada TİROMDER’in, Roman vatandaşların sorunları için yaptığı çalışmaları desteklediğini kaydederek şunları söyledi: 

TANRISEVEN “ROMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
“Roman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için gerekli adımları atıyoruz. Amacımız dezavantajı gruplara destek olmak, yaşamı kendileri için kolaylaştırmaktır. Geçen yıl Roman dernekleri ile güzel çalışmalar yaptık. 2018’de de işbirliğimiz devam edecek.”
Ziyarette TİROMDER Başkanı Karabacak’a Derneğin Başkan vekili Salih Tabaru ve Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hamit Ökke de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi