Yaklaşık 4 yıldır internet üzerinden yayın yapan HaberTire, gazete formatıyla Tire’de tam 1000 noktaya dağılıyor.


17 Eylül 2013 Salı günü ilk baskısını Tireli okuyucularıyla buluşturan HaberTire, bundan böyle her hafta Salı ve Cuma günleri yayımlanacak. Ön ve arka sayfaları renkli olarak basılan ve kendine özgü tasarım anlayışıyla farkını ortaya koyan HaberTire, internet ortamında kendini ıspatladıktan sonra, şimdi de gazete olarak yola koyuldu.




Salı ve Cuma günleri olmak üzere, haftada 2 gün yayımlanan gazetemiz, Dönmez Ofset – Matbaacılık’ta en son baskı teknolojileri kullanılarak basılıyor ve okuyucuyla buluşuyor. “Tire’nin genç ve yenilikçi sesi” sloganıyla çıktığımız yolda, en büyük hedefimiz günde tam 1000 baskıyla, her yerde ulaşılabilir olmak.



Çıkardığımız ilk sayımızda bile, beklentilerimizin üstünde, oldukça olumlu geri bildirimler aldık. Bu süreçte çok çalıştık, çok yorulduk ama okuyucumuzun takdirini aldığımızda yorgunluğumuzdan eser kalmadı. 

İnternet üzerinde yıllardır yayın yapıyoruz. İlkelerimizden ödün vermeden, sorumluluk bilinciyle yaptığımız yayınlarımız zamanla HaberTire’nin bir marka haline gelmesini sağladı. Günde ortalama 3 bin 500 – 4 bin arası tekil ziyaretçi alan sitemiz, şu anda bölgesel ve ulusal bazda yayın yapan birçok haber sitesinin ulaşamadığı ziyaretçi sayısına sahip. Okuyucularımızdan aldığımız güçle, internet sitemizin yanında gazete formatımızla da yayındayız. Bizlerden bu yolda desteklerini esirgemeyen okuyucularımız ve reklam mecrası olarak HaberTire’yi tercih eden kurumlara sonsuz teşekkür ediyoruz.

Çok yakında hafta boyunca her gün yayında olacağız.

Ercan ÇELİK
HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Editör: Haber Merkezi