Vatandaşlarca hazırlanan Tire İnciri ve cevizi, Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven’in katıldığı törenle uğurlandı.
Tire’nin Kırsal mahalle muhtarları tarafından imece usulü toplanan 12 800 paketten oluşan yaklaşık 3 ton incir ve ceviz Mehmetçiğe gönderildi. Hazırlanan paketler, Kaymakamlık binası önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu eşliğinde Sınır Birliklerine uğurlandı.
Kaymakam Tanrıseven: ”Bu yardımlar birlik ve beraberliğimizin yansımasıdır”
İlçe müftüsü Şaban Sadan tarafından yapılan duaların ardından Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yardım yapan mahalle muhtarları ve vatandaşlara teşekkür etti. Tanrıseven, “Canı pahasına vatan savunmasında görev alan Mehmetçiğimize ve güvenlik güçlerimize yüce Allahtan gayret, kuvvet ve muvaffakiyetler diliyorum. Yapmış olduğunuz bu yardımlar manevi olarak Mehmetçiğimize destektir. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Yardım kampanyasını Tire’nin kırsal mahallelerinden Akmescit, Armutlu, Büyükkemerdere, Büyükkömürcü, Çeriközü, Dağdere, Dereli, Eskioba, Eğridere, Küçükkömürcü, Musalar, Ortaköy, Osmancık, Sarılar, Somak Toparlar ve Yemişler mahalle muhtarları ve vatandaşlar organize etti.
Kaymakamlık önündeki uğurlamaya Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Adem Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, Emniyet Müdürü Hasan Özge, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


 

Editör: Haber Merkezi