Tire'deki ortak kullanım alanlarında özel dezenfektanlar aracılığıyla hijyen çalışmaları yapan Tire Belediyesi, bünyesinde bulunan müzik, halk oyunları, cam işleme, dokuma vb. kursları geçici olarak durdurdu.

Hijyen ekipleri belediye binası başta olmak üzere belediyeye bağlı tüm kurum ve işletmelerde de el temizliği için dezenfekte  tüpleri koydu.

KENT MÜZESİ, SİNEMA VE KÜTÜPHANE KAPATILDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ölümcül sonuçlara neden olan virüsün yayılmaması için Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran talimat Kent Müzesi, Seha Gidel Sineması, Şehir Sineması ve İbni Melek İnteraktif Kütüphanesi'nin hizmetlerini geçici olarak durdurdu.

Başkan Duran süt izni bulunan, hamile, engelli, kronik rahatsızlığı bulunan ve 60 yaş üstü personel için 12 günlük idari izin verdi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran alınan önlemler hakkında açıklama yaparak corona virüsünün yayılmaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile maksimum önlemler almaya devam ediyoruz. Halkımızın toplu halde bulunacağı tüm kurumları geçici süreyle kapattık ve kursları da durdurduk. Salgın hastalık konusunda vatandaşlarımızı uyarmak için şehrin belli bölgelerine önlemlerle ile ilgili afişler astık. Halkımızından uzmanların açıklamalarını dikkate almalarını ve talimatlara riayet etmelerini rica  ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi