Kaymakam Tanrıseven her yıl olduğu gibi geleneğini yine bozmadı ve dü¬zen¬le¬nen tö¬ren¬le Özel Eğitim İş Uygulama Okulunun özel öğ¬ren¬ci¬le¬rine kar¬ne¬si¬ni bizzat kendi ver¬di. Tanrıseven, Özel Eğitim İş Uygulama okulunda düzenlenen kar¬ne tö¬re¬niyle 23 yaş üzeri özel öğrencilerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu. ’’Sizler bizim için çok özelsiniz, sizleri mutlu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor.’’ diyen Kaymakam Tanrıseven, ilçede yaklaşık 15 bin öğ¬ren¬ci¬nin kar¬ne a¬la¬rak tatile çıkacaklarını kay¬det¬ti.
 
ÖZEL ÖĞRENCİLERE KARNELERİ KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN
Özel öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Tanrıseven ve öğrencilerin buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Karnelerini Tanrıseven’in elinden alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Kaymakam Tanrıseven şunları söyledi:
‘‘Özel öğ¬ren¬ci¬le¬ri¬mi¬zi ve öğretmenlerimizi gö¬nül¬den kut¬lu-yo¬rum. Çocuklarımızın hayata katılmalarını sağlamak, sosyalleşirken bir yandan da kendi ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayabilir hale getirilmesi çok önemli. Tüm öğrencilerimize tatilde iyi dinlenmelerini tavsiye ediyorum.’’
 
“ÇOCUKLARIMIZ TATİLDE İYİ DİNLENMELİ”
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, karnenin bir amaç değil bir araç olduğunu belirterek “Uzun bir eğitim öğretim dönemini geride bırakıyoruz. Yorucu geçen bir dönemin ardından kısa bir sömestr tatili çocuklarımızı bekliyor. Öğrencilerimize iyi dinlenmelerini, ikinci döneme enerji depolamalarını ve başarılı bir dönemle yılı taçlandırmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi