Tire’de son günlerde dur durak bilmeyen planlı elektrik kesintileri, vatandaşı canından bezdirse de elektrik idaresi için zorunlu olan bakım çalışmaları son hız devam ediyor. Önümüzdeki 3 gün boyunca Tire’nin çeşitli kısımlarında, planlı elektrik kesintisi yapılacak.

 

Ercan ÇELİK

 

Gediz Elektrik Dağıtım şirketinden alınan bilgiye göre, 22 Haziran 2014 Pazar Günü, yani yarın, “Tesis Çalışması” sebebiyle, Çevre Yolu Turgut Özal Bulvarı Batısında Kalan Kısımların Tamamı, Çağlayan, Zübeyda Hanım, Sadık Giz Caddeleri, Fahrettin Altay, Samim Uzer Caddelerinin bir bölümü, Destan, Emsal, Can Egeli, Evliya Çelebi Sokaklar İle Yahşibey, Otçu Kazım Bahçeleri ve Selçuk Yolu Total Benzinlik civarında, saat 08:00 ile 17:00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

 

Elektrik kesintisi 23 Haziran 2014 Pazartesi günü de devam ediyor. Yine saat 08:00 ile 17:00 saatleri arası, Çevre Yolu Turgut Özal Bulvarı Batı Yönü Tren Yolu Üstü Ve Altı, Samim Uzer, Sadık Giz Caddeleri, Çağlayan Caddesinin Bir Bölümü, Can Egeli Sokak ve civarında elektrik olmayacak.

 

24 Haziran 2014 Salı günü de devam eden kesintiyle, saat 08:00 ile 17:00 arasında Çevre Yolu Turgut Özal Bulvarı Batısı, Çağlayan, Sadık Giz, Mustafa Kemal Caddeleri, Diyar Sokak ile Tren Yolu Üst Kısımları ve civarına elektrik verilmeyecek.

 

ELEKTRİKSİZ HAFTASONU

Özellikle sosyal medya üzerinden Tireliler tarafından sık sık eleştirilen elektrik dağıtım şirketinin bakım çalışmalarını kısa zamanda bitirip, planlı kesintilere son vermesi beklenirken, belirtilen semtlerde oturan Tirelileri, elektriksiz bir haftasonu daha bekliyor olacak.

 

Editör: Haber Merkezi