Tire Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü verilerine göre 2018 yılı içerisinde yeni kimlik almak için yapılan başvurularla 13072 nüfus cüzdanı, 3690 ehliyet ve 949 pasaport ile toplamda 17 bin 711 vatandaşımıza hizmet verildi. Yeni kimlik, ehliyet ve pasaport verilmesi işlemleri bazında İlçe Nüfus Müdürlüğü büyük bir başarıya imza atmış oldu.
 

TANRISEVEN: “KİMLİK VE EHLİYETLERİMİZİ YENİLEYELİM”
Kaymakam Tanrıseven, İlçe Nüfus Müdürlüğü ziyaretinde kimlik, ehliyet ve pasaport değişikliğini gerçekleştirdi.  Kaymakam Tanrıseven, kimlik ve ehliyetlerini değiştirmeyen vatandaşlara da değiştirmeleri için çağrıda bulundu. 
İlçe Nüfus Müdürlüğüne, Kimlik ve Ehliyetlerini değiştirmek için randevu alarak gelen vatandaşlarla da sohbet eden Tanrıseven, “Yeni, kullanışlı ve modern Ehliyet ve Kimliklerinizi son güne bırakmadan edindiğiniz için sizleri kutluyorum” dedi. Tanrıseven, vatandaşların memnuniyetlerini ve taleplerini de dinleyen Tanrıseven, her zaman hizmet kalitesini daha üst seviyelere çekmenin önemine vurgu yaptı.

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN TALTİF, İL NÜFUS MÜDÜRÜ ASA’DAN ZİYARET
Başarılı bir çalışma süreci geçiren İlçe Nüfus Müdürlüğü personelini de tebrik eden Kaymakam Tanrıseven personeli başarı belgesi vererek taltif etti. Ödül töreninde İl Nüfus Müdürü Yurdanur Asa da Tanrıseven’e eşlik etti. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu belirten Tanrıseven personele bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Kaymakam Tanrıseven’i makamında ziyaret eden İl Nüfus Müdürü Yurdanur Asa “Ziyaretimin böyle bir törene denk gelmesinden son derece mutluyum. Özverili personelimizi başarı belgesi ile ödüllendiren Sayın Kaymakamımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi