53 yaşındaki bayan öğretmenin gözlemini en ince detayına kadar dinleyen Kolbaşı daha sonra son gözlemin gerçekleştiği Akkoyunlu mahallesine giderek video ve fotoğraf çekimleri yaptı. 27 Eylül’de, Tire yakınlarında parlak cismi cep telefonu ile görüntüleyen bayan öğretmenin anlattıklarının daha önce deneyim yaşayan tanıklarla büyük oranda örtüştüğünü belirten Kolbaşı, “Benzer deneyimler tüm dünyada artarak devam edecek” dedi.

ALTIN, URANYUM VE BOR İLGİ ALANLARI

Bugüne kadar dünya dışı varlıklarla ilgili Tire’de ilginç olaylar meydana geldiğini ifade eden Kolbaşı, “İzmir ve çevresindeki gözlemlerde son zamanlarda ciddi artışlar yaşanıyor. Dünya dışı varlıkların farklı motivasyonlarla gezegenimizi ziyaret ettiklerini, ayrıca, altın, uranyum veya bor gibi kıymetli madenlerle de yakından ilgilendiğini düşünüyorum. Gerçekten görünmek isterlerse görünüyorlar. Veya tam tersine ışığı kırarak ya da daha farklı kamuflaj teknolojileriyle görünmez olabiliyorlar. Güpegündüz üzerinizden bir futbol sahası boyunda bir gölge geçebiliyor. Ancak gökyüzüne baktığınızda hiç bir şey göremiyorsunuz. Artan gözlem sayısına bakarak, bu bölgede dünya dışı ziyaretçilerin üssü olabileceği ihtimalini de göz ardı edemeyiz” şeklinde konuştu.

“KOZMİK DOKUNUŞ – IN VİTRO”

Dışişleri Bakanlığı’nda, 25 yıl diplomat olarak görev yapan Erhan Kolbaşı, geçen yıl kariyerini noktaladıktan sonra toplumu aydınlatmak amacıyla kitap yazmaya başladı. “Galaktik Diplomasi” kitabında, dünya dışı uygarlıklarla buluşmanın yakınlaştığını anlatan Kolbaşı, Ekim ayı sonunda okurlarıyla buluşacak olan “Kozmik Dokunuş – In Vitro” kitabında ise ağırlıklı olarak Türkiye’deki temas ve alıkonma vakalarının yer aldığını belirtti.

“İSTİLA GİBİ BİR AMAÇLARI YOK”

Dünya dışı varlıklarla temas olduğunu ancak örtbas edildiğini öne süren Kolbaşı, “Sanılanın aksine UFO’lar savaş istemiyor. Dünyanın geleceği için işbirliği istiyorlar. Onlar eski çağlardan bu yana hep buradaydılar. İstila gibi bir amaçları yok. Evrensel etik değerlere sahip olduklarına inanıyorum. İnsanlığa birçok kez yardım ettiler. Kozmik dostlarımızla işbirliği içine girersek olağanüstü güzel bir dünya bizi bekliyor” dedi. Kolbaşı, ABD’nin, UFO’lar konusunda yaklaşık 70 yıldır süregelen örtbas politikasından kolay kolay vazgeçmeyeceğinin de altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi