Tire Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını huzur içinde geçirmelerinin temini için gerekli tedbirler masaya yatırıldı, değerlendirildi.
Kaymakam Tanrıseven’in toplantıya katılan kurum amirlerinden detaylı bilgi alarak başlayan toplantıda ana gündem özellikle emniyet asayiş konularının yanı sıra vatandaşların güvenle ulaşımlarının sağlanması, Kurban kesim alanlarında her hangibir aksamaya mahal verilmemesi ve özellikle de Hijyen konularına riayet edilmesi oldu. Toplantıda ayrıca Kurban Kesim noktalarının tespiti, Kurban kesim usül ve esaslarına titizlikle uyulması, Kurbanlıkların seçimi konuları da ele alındı.


KAYMAKAM TANRISEVEN: ‘‘ Bayramın Bayram tadında yaşanması için gereken önlemleri alalım’’
       Kaymakam Tanrıseven’in katılımcıların bilgilendirme ve çözüm önerilerini dinleyip notlar aldığı toplantıda; ‘‘Özellikle bayramı bayram tadında geçirmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Alınacak tedbirler noktasında Kaymakamlığımızın tüm birimleri aktif olarak destek noktasında yanınızda olacaktır. Hiçbir aksamaya mahal verilmeden gerekli tedbirleri alalım, düzenlemeleri yapalım’’ dedi.
 
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in başkanlığında yapılan toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye temsilcisi Anıl Feroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mutlu Tıraş, İlçe Müftüsü Şaban Şağdan, Diyanet İşleri Başkanlığı Temsilcisi Recep Baş, Diyanet Vakfı Temsilcisi Hüseyin Alınmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça, hazır bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi