Kaymakam Tanrıseven tarafından vatandaşların yaklaşan     yılbaşını ve hafta sonu ile birleşen uzun tatili huzur içinde geçirmelerinin temini için gerekli tedbirler masaya yatırıldı.
Kaymakam Tanrıseven’in tüm kurum amirlerinden detaylı bilgi alarak planlanan çalışmalarda ana gündem özellikle emniyet asayiş konularının yanı sıra vatandaşların güvenle ulaşımının sağlanması, Yeni yılın herhangi bir aksamaya mahal verilmemesiydi. Özellikle vatandaşların tüketeceği gıda maddelerinin hijyenik olması konularına riayet edilmesi üzerinde duruldu. Ayrıca yol ve eğlence merkezleri dahil olmak üzere gerekli noktalarda gerekli denetimlerin uygulanması kararlaştırıldı. 
Buna göre Tire Kaymakamlığı tarafından Yılbaşı hazırlıkları konusunda alınan tedbirler şu şekilde belirlendi:
  İlçemiz Mülki hudutları dahilinde Yeni Yıla huzur ve güven içerisinde geçirilmesine esas olmak üzere aşağıda belirlenen tertip ve tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

        1-İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü 29 Aralık 2017 Cuma gününden itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle, huzur planlarını uygulamaya koyacaklar ve emniyet-asayiş tertip ve tedbirlerini 02 Ocak 2018 Salı günü sabahına kadar aralıksız sürdürülecektir. Gar ve terminallerde yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi ve Devlet karayolları üzerinde tertip edilecek trafik ekiplerinin sayıları arttırılacak ve vatandaşlarımızın hizmetlerine hazır hale getirilecek.

        2-Belediye Başkanlıkları tarafından özellikle alışveriş ve eğlence yerleri ile diğer umuma açık mahallerin denetimleri, tefrik edilecek ekipler marifetiyle etkin bir şekilde yapılacak.
 
        3-İtfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilecek, nöbetçi memurlukları vatandaş müracaatlarına açık tutacak.
        
        4-Sağlık, nöbetçi eczaneler, haberleşme ve elektrik hizmetleri için gerekli ön hazırlıklar ilgili birimlerin sorumlularınca planlanacak ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatları hizmete hazır bulundurulacak.

        5-Gediz elektrik arızalarına karşı nöbetçi ekip kurulacak ve elektrik kesilmelerine karşı gerekli tedbirleri alacak.


KAYMAKAM TANRISEVEN ‘‘HUZURLU BİR YILBAŞI DİLERİM’’
       Kaymakam Tanrıseven, Ülkemiz ve İlçemizin yeni yıla huzurlu girmesini temenni ettiklerini belirtti. Tanrıseven, ‘‘2018 yılını huzur içinde ve sorunsuz karşılamak için Kaymakamlık ve ilgili kurumlar olarak gerekli önlemleri aldık. Yeni yılın Ülkemiz, Milletimiz ve Tiremiz için hayırlı, güzel gelişmelere sahne olmasını dilerim” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi