Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven öncülüğünde, Tire’de turizmin geliştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Tire’de turizm faaliyetlerini koordine etmek maksadıyla Kaymakamlığa bağlı turizm İrtibat Bürosu açıldı.
Kaymakam Tanrıseven’in Turizm İrtibat Bürosunun Kaymakamlığa bağlanması teklifi Kültür ve Turizm Bakanlığının onayı ile hayata geçti.
Turizm İrtibat Bürosunun, etkili olarak çalışması için Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Müze Müdürü Enis Üçbaylar ve Turizm Danışma Bürosu Personeli Filiz Karakaya ile toplantı yaptı.


“TİRE DAHA ÇOK TURİST ÇEKMELİ”
Kaymakam Tanrıseven, Tire Kaymakamlığına bağlı Turizm Bürosunun açılması ile binlerce yıllık tarihi olan Tire’nin Türkiye’ye ve Dünya’ya kendini daha iyi bir şekilde tanıtılacağını söyledi.
Kaymakam Tanrıseven, otantik bir kent olan Tire’nin kültür turizmi ve gastronomi turizminde önemli bir merkez olduğunu kaydederek, “Tire’yi daha fazla yerli ve yabancı turistin ziyaret etmesini hedefliyoruz. Tire Belediyesi, Müzemiz ve Turizm Büromuz ile bu yöndeki faaliyetlere ağırlık vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi