Ercan ÇELİK

15 Temmuz’da milletin iradesine kast eden şer odaklarının kalkıştığı hain darbe girişiminde, demokrasi adına yüzlerce şehit verdik, binlerce vatandaşımız gazi oldu. Bu karanlık gecenin yıldönümünde ülke genelinde pek çok yerde etkinlikler hazırlanırken, Tire’de de dolu dolu bir anma gecesi hazırlandı.

16 Temmuz 2017 Pazar günü İstasyon Caddesi’nde tren garı altında YİDO Cafe’de gerçekleştirilecek etkinliğe Ak Parti Tire Gençlik Kolları ev sahipliği yaparken, sadece partililer değil, tüm halk davet edildi. Katılımın da bu yönde olması bekleniyor.

DOLU DOLU BİR PROGRAM

Pazar günü saat 21:00’de başlayacak olan programda “O Gece” başlıklı kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri takdim edilecek. 15 Temmuz’e yönelik besteleriyle tanına sanatçı Murat Anlar konser verecek. Mehter gösterisi ve 15 temmuz ile ilgili sinevizyon gösterisi sergilenecek.

“BAYRAK ALTINDA BİRLEŞİYORUZ”

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, “Organizasyona sadece partililerimiz değil, tüm halkımız davetlidir. Türk bayrağı altında birleşiyoruz. Demokrasiye ve milletin iradesine karşı vurulmaya çalışılan bu darbeyi, demokrasi adına verdiğimiz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz Kurtuluş Savaşı’nın günümüze yansımasıdır. Seyid Onbaşı ile Ömer Halisdemir’in bizim için farkı yoktur. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi