Tire’de yaklaşık 2 yıl önce kurulan ve motosiklet tutkunlarını bir çatı altında toplamayı, onları güvenli sürüşe teşvik etmeyi hedefleyen Tire Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği, Gül Petrol ile yaptığı protokol ile üyelerine indirimli akaryakıt imkanı sunuyor.

Gül Petrol Lukoil, Tire Motosiklet Kulübü üyelerine özel verdiği kartlarla, motosiklet tutkunlarına indirimli yakıt sağlıyor. Protokol ile ilgili konuşan Gül Petrol sahibi Efdal Gül, “Tire’de motosiklet sürücülerini güvenli sürüşe teşvik eden, genç motorculara örnek olan Tire Motosiklet Kulübü’ne Lukoil Gül Petrol olarak biz de bir jest yapmak istedik ve bundan sonra Tire Motosiklet Kulübü üyeleri, yakıtlarını istasyonumuzdan indirimli olarak alabilecekler. Böyle faydalı ve örnek kurumların desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor. Biz de üstümüze düşeni bu şekilde yapmak istedik ve motor tutkunu arkadaşlarımıza indirimli akaryakıt imkanı sağladık. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Gül Petrol’e teşekkür eden Tire Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çelik, “İlçemizin köklü kuruluşlarından olan Gül Petrol ile yaptığımız bu protokol ile tüm üyelerimize özel indirim kartı sağladık. Üyelerimiz bu indirim kartıyla yapacakları akaryakıt alışverişlerinde, oldukça yüklü bir indirim imkanına sahip olacaklar. Motor sporlarına ve kulübümüze böyle bir imkanı sunduğu için Sayın Efdal Gül nezdinde Gül Petrol’e ve Lukoil’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi