Tanrıseven’in yazılı olarak yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı; 


    Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde kendisini özlemle yâd ediyoruz.

    Yüce Türk Milletini hak ettiği onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e büyük bir vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir. Kurtuluş savaşında, bağımlılıktan özgürlüğe varışın her aşamasında Onun liderliği, belirleyici bir nitelik arz etmiştir.

    Yanmış, yıkılmış topraklarda; yorulmuş ve yenilmiş bir Milleti tekrar ayağa kaldıran ve çizdiği hedeflerle sonuca ulaştıran elbette Mustafa Kemal’in eşsiz dirayeti ve inancı olmuştur. Bu inançla Samsun’da atılan ilk adımla hürriyet meşalesi yakılmıştır. Savaş meydanlarındaki kahramanlıklar ve Cumhuriyet’in ilanıyla da Milletimiz kendi kaderine sahip çıkacak iradeyi göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti büyük Atatürk’ün gösterdiği yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. 

    Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79’ncu yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Editör: Haber Merkezi