Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Kaymakam Tanrıseven, muhtarların sorunlarını tek tek dinleyerek kurum amirlerine durumu iletti. Tanrıseven şunları söyledi:
 
 

“KIRSALDA ALTYAPIYA ÖNCELİK VERİLECEK” 
“Sizleri dinlemek ve ilçemizdeki gelişmeleri paylaşmak için toplandık. Son iki yılda hem merkez hem de kırsalda birçok mahallemizi ziyaret ettik. Tire’mizin oldukça iyi bir noktada olduğunu söyleyebiliriz. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşımıza destek olma gayreti içindeyiz. Valilik Yatırım izleme ile koordineli olarak kırsalda yapılan menfezler ve kilitli parke taşı çalışmalarıyla önemli hizmetler götürdük. Bu güne kadar muhtarlarımızın gösterdiği yakın diyalog ortamına teşekkür ediyorum.”
Halkın huzur ve güveni için gerekli önlemlerin de alındığını belirten Kaymakam Tanrıseven, kırsal kesimde Jandarmanın suçu önleme ve suçlularla mücadele noktasında faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü, okullarda eğitimin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için de gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.
 
MUHTARLAR BOZULAN YOLLARIN YAPILMASINI İSTEDİ
Toplantıda söz alan muhtarlar çeşitli konulardaki sorunlarını dile getirdi. Muhtarlar özellikle ağır kış şartları ve yağışlardan dolayı zarar gören yolların onarımını talep etti. Kaymakam Tanrıseven, Büyükşehir Şube Müdürlüğünden yollara öncelik verilmesini istedi.   
 Toplantıda hazır bulunan kurum amirleri ve Yazı İşleri Müdürü  tarafından da muhtarlara gerekli açıklamalar yapıldı ve gerekli notlar alındı.
 
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, Büyükşehir Tire Temsilcisi Caner Demirkap, GDZ Elektrik Tire Müdürü Hüseyin Bal, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Astsb.Kd. Bçvş. Ömer Güleroğlu, Büyükkemerdere Muhtarı Süleyman Aksu, Büyükkömürcü Muhtarı Mehmet Buz, Çeriközü Muhtarı İsmail Tetik, Dallık Muhtarı Ekrem Kaya, Dündarlı Muhtarı Nurettin Yaşar, Küçükburun Muhtarı Mustafa Baş, Küçükkömürcü Muhtarı Mehmet Efe, Somak Muhtarı Fikret Yılmaz, Yamandere Muhtarı Birol Bozkurt katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi