İlk kez muhtarlık seçimini kazanarak yeni muhtar olan 29 muhtardan 14 muhtarı Kaymakamlık Toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Tanrıseven, çiçeği burnunda muhtarların sorunlarını dinledi.  Tanrıseven, muhtarların mahallenin gözü kulağı olması gerektiğinin altını çizdi. 

TANRISEVEN  “SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ” 

Yeni göreve başlayan 14 muhtara hitaben konuşan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti: 

“Bir mahallenin sorununu en iyi muhtar bilir. Sizler mahallenizde bizlerin gören gözü duyan kulağı olacaksınız. Bu nedenle muhtarlara büyük görev düşüyor. Sizler seçilerek göreve geldiniz. Ben inanıyorum ki mahallenizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz.”

“TİRE İÇİN TER DÖKECEĞİZ” 

“Mahalle muhtarlarımızla sıklıkla toplantılar düzenliyoruz. İnşallah bundan böyle hepimiz Tire için ter dökecek ve çalışacağız. Devletin varoluş amacı vatandaşın rahat, huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamaktır. Sizler de vatandaşların sorunlarını bize ve yerel yönetimlere aktarmakla görevlisiniz. Hepimiz zincirin halkaları gibiyiz. Ekip ruhu ile hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza olan inancım tamdır.” 

Toplantıda muhtarlar mahalleleriyle ilgili çeşitli sorunları dile getirdiler. Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İlçe Jandarma Komutan V. J. KD. Bcvş. Nail Aykaç, Müftü Şaban Sadan ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin de çeşitli konularda muhtarlara bilgilendirmede bulundu. 

Toplantıda yeni seçilen muhtarlar, mahallelerine ilişkin çeşitli sorunları dile getirdi.

Toplantıya Akyurt Muhtarı Zihni Çetin, Armutlu Muhtarı Mehmet Küçükoğlu, Büyükkale Muhtarı Necdet Küçük, Büyükkömürcü Muhtarı Şevket Acar, Dağdere Muhtarı Tuncay Yenilmez, Dallık Muhtarı Cengiz Demir, Dibekci Muhtarı Sercan Tekelioğlu,  Hisarlık Muhtarı Mehmet Tokoluk, Kurşak Muhtarı Bülent Aksoy, Musalar Muhtarı Ramazan Özer, Ortaköy Muhtarı Tuncay Oral, Osmancık Muhtarı Ömer Şahan, Yemişler Muhtarı Mehmet Ali Küçükdoğan, Yeniçiftlik Muhtarı Gültekin Yalçın katıldı.

Editör: Haber Merkezi