Fatih ŞAŞMAZ – İHA

Tire’de yaklaşık üç yıl görev yapan ve vatandaşın gönlünde taht kuran Tanrıseven , göreve başlar başlamaz Tirelilere bir mesaj gönderdi.

Giresun Vali Yardımcısı  Dr. Hasan Tanrıseven  yeni mesaisinin ilk gününde Tirelilere teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “ Tire İlçe Kaymakamı olarak yaklaşık üç yıl Tire’de görev yaptım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda çalışarak Tire’de gönüllere girmeye çalıştık. Vatandaşa kapımızı sonuna kadar açtık. Vatandaşın huzuru için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Tire’de Devletimizin gülen yüzünü halkımıza yansıtarak onların refahı için enerji harcadık.  Bu geçen üç yıl içinde Tire  tarihi doku başta olmak üzere  tarım, hayvancılık, turizm gibi bir çok alanda seviye atladı. Bugün itibari ile Giresun Vali Yardımcılığı görevine başladım.  Bu geçen üç yıl zarfında  Tire’de hoş bir sada bırakabildiysek ne mutlu bize. Bu duygu ve düşüncelerle görev süresi içinde destek olan Tireli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Giresun’da Tireli hemşerilerimize kapımız her zaman açık. “

TANRISEVEN’E TEBRİK YAĞMURU

Bugün yeni görevine başladığını sosyal medya üzerinden duyuran Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’e  Tireliler başta olmak üzere görev yaptığı yurdun dört bir tarafından tebrik mesajı yağdı.

Editör: Haber Merkezi