Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Şehit Burhan Aktürk Ortaokulunda düzenlenen pilav gününde şehit ailesini yalnız bırakmadı.
Kısa bir süre önce Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in girişimleri ile Şehit Burhan Aktürk’ün ismi mezun olduğu okula verilmişti. Aktürk ailesi bu vesile ile okul öğrencilerine ve kurum amirlerine pilav ikram etti.

TANRISEVEN ÖĞRENCİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ
Pilav gününde Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Ceylan Tanrıseven, Şehit babasını yapmış olduğu hayırdan dolayı tebrik etti.
Ceylan Tanrıseven, Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu öğrencileri ile de sohbette bulundu. Çoğu kırsal mahallelerden gelen okuduğu okuldaki öğrenciler ile yaptığı sohbette, öğrenciler dilek ve düşüncülerini Tanrıseven’e aktardı.

ŞEHİT BABASI “KAYMAKAMIMIZA MİNNETTARIZ”
Şehit Babası Cafer Aktürk, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in kendilerine sürpriz yaparak şehit oğullarının ismini mezun olduğu okula vermesini hayatı boyunca unutmayacağını söyledi. Baba Aktürk, “Kaymakamımıza minnettarız. Şehit oğlumun mezun olduğu bu okul bizim hayatımızın bir parçası oldu. Bugün şehidimizin hayrına pilav günü düzenledik. Bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımızın eşi Ceylan Tanrıseven ve tüm katılanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi