Önceki gün ‘kutlu doğum’ etkinliği yapan Tire Gökçen Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, okulda gerçekleştirdikleri etkinliğin ardından Gökçen Camisine geçerek, geçtiğimiz ay trafik kazasında kaybettikleri arkadaşları Fırat Çerçi anısına tertipledikleri mevlidi şerif törenine katıldılar.

Mart ayı içerisinde yaşanan acı bir trafik kazası sonrasında, günlerce yaşam mücadelesi verdikten sonra, hayata genç yaşta gözlerini yuman Gökçen Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Fırat Çerçi, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından unutulmadı. Liseli gencin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve mevlidi şerif dinletisi yapıldı.

Gerek Fırat için Gökçen Camiinde yapılan programa, gerekse öncesinde okulda yapılan Kutlu Doğum Etkinliğine Çerçi ailesi üyeleri de katıldı. Gökçen Anadolu Lisesi’nde yapılan kutlu doğum etkinliğinde; Kur’an-ı Kerim okundu, öğrencilerden oluşan ilahi grubu ilahi söyledi, Müftülük vaizlerinden İlhami Akbulut, ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ konulu bir konuşma yaptı ve gençleri ve diğer konukları bu konuda bilgilendirdi.

Editör: Haber Merkezi