Geçtiğimiz yıl Tire’de Evren Kutacun, Celal Geçgin, Veysel Bengi ve Volkan Söğüt dörtlüsünün bir araya gelmesiyle kurulan Janti Plus Müzik & Organizasyon Tire’de eğlence ve organizasyon sektörüne yeni bir soluk getirdi. Bir süre önce Almanya’dan dönüş yapan Ritm sanatçısı Engin Özalp ile Udi Bestekar Metin Sarayköylü’yü de bünyesine dahil eden Janti Plus Müzik Organizasyon bölgede eğlence sektörünün en çok tercih edilen guruplarından biri haline geldi. Sadece düğünlerde değil, her türlü canlı müzik organizasyonlarında da sahne alan Janti Müzik, sergilediği canlı performanslarla göz dolduruyor.

“SADECE İŞ OLARAK GÖRMÜYORUZ”

Janti Plus Müzik & Organizasyon’un kurucuların Evren Kutacun Habertire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, müziği sadece iş olarak görmediklerini, müziği yaşam biçimi haline getirdiklerini söyledi. Kutacun, açıklamalarının devamında ise şu ifadelere yer verdi;

“Gurubumuzun tüm üyeleri her biri kendi alanında uzman gerçek sanatçılardan oluşmaktadır. Biz bu işi sadece kazanç kapısı olarak görmüyoruz. Çeşitli yerlerde sahne alıp müzik yapmayı çok seviyoruz. Normal çalışmalarımıza ek olarak önümüzdeki günlerde güzel bir sürprizle dinleyicilerimizin karşısında olacağız. Sözü ve bestesi bana ait olan bir eserin altyapı düzenlemelerini tamamlayıp Celal Gecgin’e okutacağız. Böylelikle Celal’İn ilk single ve klip çalışmasını da başlatmış olacağız. Bununla birlikte Tire’de özel müzik dersleri vereceğiz. Hedefimiz kısa süre içinde yaşadığımız kent olan Tire’de müzik akademisi kurmak”

Editör: Haber Merkezi