2009 yılında bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, vefatının 10. Yıl dönümünde Tireli dava arkadaşları tarafından anıldı. Tireli İşadamı Serdar Yüksel ve arkadaşları Paşa Camii önünde büyük lider Yazıcıoğlu’nun ruhuna okunan dualar eşliğinde lokma dağıttı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şu yüce dağları duman kaplamış,

Yine mi gurbetten kara haber var,

Seher vakti burda kimler ağlamış,

Çimenler üstünde göz yaşları var?"

KEŞ DAĞINA YAĞAN KARIN ATEŞ OLUP MİLYONLARIN YÜREKLERİNİ YANGIN YERİNE ÇEVİRDİĞİ 10 YIL ÖNCEKİ 25 MARTTAN BU YANA HÜZÜNLER ADETA DAĞ, TÜRKÜLER BİZİM İÇİN AĞIT OLDU.

BİR SİVAS TÜRKÜSÜNDE;

"Karlı dağlar, karanlığın bastı mı

Kahpe felek ayrılığın vakti mi?"

SÖZLERİ MUHSİN BAŞKAN İÇİN SÖYLENMİŞ GİBİ İÇİMİZİ YAKIYOR, YÜREĞİMİZİ KANATIYOR.  Sadece 25 Mart'ta değil, her gün binlerce seveninin fatiha'ları, yasin'leri, hatimleri ve duaları artarak devam ediyor. Kabrinin çimenlerinde seni sevenlerinin ve özleyenlerin gözyaşları var. YİĞİT BİR DÂVÂ ADAMI, VEFALI BİR DOST, EMSALSİZ BİR SİYASET DEVİ OLARAK SENİ ÇOK ARIYOR, ÇOK ÖZLÜYORUZ.  TEK TESELLİMİZ İSE, ŞEHADETLE ŞEREFLENİP, ÇOK SEVDİĞİN RESULULLAHA KOMŞU OLDUĞUNA İNANCIMIZDIR. Muhsin Başkan ile birlikte ebedî âleme göçen dâvâ arkadaşlarımızın ve bütün şehitlerimizin kabirleri nur, ruhları şâd, mekânları firdevs cenneti olsun.

"Onlar, Oğuz mayası gök ışığın erleri,

Onlar, ülkü çağının bahadır melekleri...

Mor dağların göğsünde kaldı pençe izleri,

Haceru'l esved gözlerini gönlümüze resmettiler...

Eyvah biz kaldık esfel-i safilinde!

Ahsen-i takvim üzre, onlar geçip gittiler... "

GELİN EY FATİHA'LAR, YASİN'LER...

Editör: Haber Merkezi