Ziyarette Müftülük çalışmaları ve ilçede yürütülen projeler ve planlanan etkinlikler ele alındı. 


SADAN: ‘‘HER YAŞA ULAŞMA GAYRETİNDEYİZ’’
İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Kaymakam Tanrıseven’e, müftülük çalışanları ve gönüllüler ile birlikte hemen her yaş grubundan vatandaşa ulaşarak daha fazla kişiye hizmet götürmeyi hedeflediklerini aktardı. Açılan kurslar ve etkinlikler ile birçok konuda farkındalık oluşturduklarını da belirten Sadan, Kaymakam Tanrıseven’e çalışmalarında verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
 

ÇELİK: ‘‘DEĞERLER EĞİTİMİNDE AŞAMA KAYDETTİK’’
Tire Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mehmet Çelik, Diyanet Tire Gençlik Koordinatörlüğü olarak çok yönlü çalışmalara imza attıklarını ve birçok etkinliği bir arada yürüttüklerini belirtti. Bu çerçevede kız öğrencilere yönelik değerler eğitimi, Cumartesi günleri karikatür eğitimi, Kuran-ı Kerim kursları verdiklerini ifade etti.
 

 ‘‘GENÇLERİMİZİ HER YÖNDEN DESTEKLİYORUZ’’
    Aile ve Dini Rehberlik Büro Koordinatörü Serpil Alınmaz da ilkokuldan üniversiteye kadar farklı yaş ve eğitim seviyesindeki öğrencilere ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek “Gençlerimizi her yönden destekleme gayreti içindeyiz” dedi. 
Alınmaz, ayrıca Mehmet Akif Kız Kuran Kursu ve Sermin Kirazoğlu Kuran Kursunda Lise ve Üniversite düzeyindeki öğrencilerle iki haftada bir kitap kritiği ve aylık hatim duası faaliyetlerinin de devam ettiğini vurguladı. Alınmaz, ilçemizde ortaokul ve liselerimizde tanıtım ve seminer faaliyetlerinin de başarıyla uygulandığını belirterek kendilerine ulaşmak isteyen vatandaşların da 0505 391 69 01 numaralı hattı arayarak her konuda detaylı bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.
 

TANRISEVEN: ‘‘GENÇLERİN EĞİTİMİNE ÖZEL ÖNEM VERELİM”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Müftülüğün çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek; ‘‘Faaliyetlerinizin geniş kitlelere ulaşması ve yüksek katılım sağlanması çok önemli. Çocuklarımızın, gençlerimizin ülkemizin geleceği için en iyi şekilde yetişmesi noktasında sizlere büyük sorumluluk düşüyor. Özellikle gençlerimizin eğitimine özel önem verelim’’ dedi.
 

Editör: Haber Merkezi