HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden bir çağrı yaparak yetkililerden Tire Salı Pazarı’nda motosikletli 112 ekibinin görevlendirilmesini talep etmişti. Çelik’in paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi görürken Ak Parti Tire İlçe Başkanı da konuyla ilgili harekete geçmişti. Çok geçmeden HaberTire Gazetesi’ne müjdeyi veren Falakalı, motorize sağlık ekibinin 17 Mart Salı Günü Tire’de görev alacağını belirtmişti.

MOTORİZE EKİP TİRE’DE GÖREVE BAŞLADI

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilmesi yapılan 112 Motorize ekibi bugün sabah saatlerinde Tire’ye giriş yaptı. Tire 112 İstasyonu’na konuşlanan motorize ekip belirli aralıklarla Salı Pazarı’nda devriye gezecek. Pazar içerisinde yaşanan herhangi bir olumsuzlukta kısa sürede olay yerine intikal edecek. Motorize ekip, bundan böyle her Salı Günü, Tire’de görevli olacak.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Motorize ekibi Tire 112 İstasyonu’nda ziyaret eden Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Falakalı yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Tire Salı Pazarımız Türkiye’nin en büyük açık hava pazarıdır. Bu güne kadar Salı günleri Pazar içerisinde yaşanan herhangi acil durumda ambulans ekiplerimiz olay yerine ulaşmakta büyük güçlük çekiyordu. En son yaşadığımız olayda maalesef Pazar içerisinde bir ablamız, eski eşi tarafından bıçaklanmış, ambulans ekipleri de olay yerine ulaşmakta büyük güçlük çekmişti. Bundan böyle Tire Salı Pazarı’nda aynı acıları yaşamamak için motorize ekibimiz bugün itibariyle ilçemizde göreve başlamıştır. Motorize ekibin ilçemize kazandırılmasında büyük katkıları olan Ak Parti İzmir İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye, İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Burak Öztop’a, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İl Müdürümüz Yanal Duğral’a teşekkür ediyorum. İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: Haber Merkezi