Bu özel etkinlik çerçevesinde tam 1000 adet karanfil Tireli kadınlara dağıtıldı.

Tüm dünyada dün kutlanan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri, ilçemizde de bazı siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve kamu kuruluşlar tarafından farklı etkinliklerle kutlandı veya gündeme getirildi. 


1000 KIRMIZI KARANFİL DAĞITILDI
Bu özel günü, en özel şekilde kutlayanların başında hiç şüphesiz Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları ilçe teşkilatları geldi. Ortak bir kutlama programı gerçekleştiren MHP ve Ülkü Ocakları, başta Salı Pazarı alanları olmak üzere Tire sokaklarında dolaşarak tam 1000 adet kırmızı karanfili Tireli bayanlara takdim etti ve onları kutladı.


DURAN, TETİK VE KOÇLAR DA BİZZAT YER ALDI
Kadınların unutulmadığı bu özel etkinlikte bizzat yer alan MHP İlçe Başkanı Atakan Duran, göreve geldiği 24 Ocak 2015 tarihinden bu yana yaşanan tüm özel gün ve haftalarda partisi ve şahsı adına kutlama ve anma etkinlik programları düzenleyerek bu konulardaki hassasiyetini de en iyi şekilde göstermiş oldu. Duran’a dünkü etkinlikte eşlik edenler arasında; Ülkü Ocakları Tire Başkanı Cafer Tetik ve MHP Kadın Kolları Başkanı Gülgezer Koçlar ile kadın komisyonu üyeleri de yer aldı.

Editör: Haber Merkezi