Tire İbni Melek Mahallesi sakinleri, yıllardır talepte bulundukları doğalgazın gelmemesi üzerine, çalışma yapan ekiplere isyan ettiler.

Ercan ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


Tire’de bir kısmına doğalgaza verilen İbni Melek Mahallesi’nde, doğalgazın ulaşmadığı mahalleli isyan etti. Geçtiğimiz gün, mahallede İzmir Gaz ekiplerinin yaptığı çalışmalar esnasında basın mensuplarına açıklama yapan mahalle sakinleri, yıllardır İzmir Gaz’dan doğalgaz konusunda talepte bulunduklarını fakat bir türlü olumlu yanıt alamadıklarını belirterek, artık sabırlarının taştığını ve olumlu yanıt alamazlarsa çalışma yapan ekiplere izin vermeyeceklerini belirttiler.

HaberTire Gazetesi’ne konuşan mahalle sakinleri, Hemen alt sokakta doğalgaz olmasına rağmen, İbni Melek Mahallesi’nin, Akseki Mahallesi olarak bilinen kısmında bulunan Hilal, Nil ve Feza Sokak’ta doğal gaz alamadıklarını belirttiler.

Mahalleli abone olacakların imzalarını alarak bir liste yaptı ve yaklaşık 40 kişiden oluşan bu listeyi İzmir Gaz’a verdi. İzmir Gaz ile yaptıkları yazışmalar ve sözlü temaslar sonuç vermeyince, Kesikbaş Sokak’ta devam eden boru hattı çalışmasında İzmir Gaz görevlilerine isyan ettiler.

İzmir Gaz’dan mahallelerine gaz hattını çekilmesini isteyen mahalleli, önümüzdeki günlerde olumlu sonuç alamamaları halinde, çalışmaları engelleyeceklerini belirttiler.

HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi