Tire Kaymakamı Mehmet Usta, mahalle toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Kaymakam Usta ve beraberindeki heyetin bu haftaki durağı Adnan Menderes Mahallesi oldu.

Ergün ÇELİK

Faik Tokluoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Aydoğdu Kıraathanesi’nde düzenlenen toplantıya Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Hüsnü Akaydın ev sahipliği yaptı. Kaymakam Usta’yı kapıda çiçekle karşılayan Muhtar Akaydın mahallenin başlıca dilek ve şikayetlerini dile getirdi. Mahalle sakinleri Kaymakam Mehmet Usta’dan Adnan Menderes Mahallesine bir İlkokul ve Camii yapılmasını istedi. Düzenlenen toplantıda mahalle sakinlerinin tüm istekleriyle tek tek ilgilenen Usta, ilçedeki kurum ve kuruluş müdürlerine de söz hakkı vererek vatandaşları ilgili konularda bilgilendirdi. Mahalle sakinlerinin ortak problemi olan otopark sorunun da dile getirildiği toplantıda belediye yetkilileri gerekenin yapılacağını belirtti.


YÜZBAŞI EMRE DAVUTOĞLU UYARDI

Adnan Menderes Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda söz alan Tire İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Emre Davutoğlu kötü niyetli kişilere karşı vatandaşı uyardı. Kendini asker yada polis olarak tanıtan kişilere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizen Davutoğlu, mahalle sakinlerinden dolandırıcılığa karşı içeriği bilinmeyen hiçbir evrağa imza atmamalarını istedi. 

Editör: Haber Merkezi