Ziyarete Okul Müdürü Ülkü Gedik, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi İffet Güngören ve Atölye Şefi Selma Yalçı ile birlikte gelen öğrencilerin haklı gururu görülmeye değerdi. Yarışmada dereceye girerek başarılı olan öğrenciler, edindikleri izlenim ve tecrübelerini, gelecek planlarını Kaymakam Tanrıseven ile paylaştılar. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Tanrıseven öğrencileri tebrik ederek tek tek ilgilendi.


GEDİK: ‘‘ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ’’
Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ülkü Gedik yarışma ve elde edilen başarı ile ilgili olarak Kaymakam Tanrıseven’e bilgi verdi.
Gedik; ‘‘Modern Türk Mutfağı Ana Yemek Kategorisinde yarışan öğrencimiz Mustafa Emre CANBOLAT Bronz Madalya, Taze Makarna Kategorisinde yarışan öğrencimiz Emircan ÇAKMAK Gümüş Madalya, Tatlı Tabağı Kategorisinde yarışan öğrencimiz Gizem TOLAN Gümüş Madalya, Lise Ekip Kategorisinde yarışan öğrencilerimiz Mustafa Emre CANBOLAT, Emircan ÇAKMAK ve Gizem Tolan GÜMÜŞ Gümüş Madalya alarak camiamızı gururlandırdılar. Ekip olarak büyük bir başarıya imza attık’’ dedi.
 

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN TEBRİK
Kaymakam Tanrıseven katıldıkları yarışmada büyük bir başarı elde ederek ilçemize haklı ve büyük bir gurur yaşatan öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı. Tanrıseven, öğrencilerin mesleki yaşantılarının henüz başında yakaladıkları bu başarının gelecek yaşantılarında elde edecekleri daha büyük başarılarının da işaret fişeği olmasını dilediğini ifade etti. 
 

GEÇEN YIL ALANYA, BU YIL FETHİYE’DE MADALYALARI TOPLADILAR
Tireli öğrencilerin geçen yıl Alanya’da yapılan Altın Kepçe yemek yarışmasında da büyük başarı gösterdiğini belirten Kaymakam Tanrıseven, bu tür yarışmaların gençlerin ufkunu açmak yönünde de faydalı olduğunu belirtti.
TURİZMİN ALTYAPISINA HAZIRLIK
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Tire’de turizmi geliştirmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, yiyecek içecek sektöründe yeni eleman yetişmesinin, turizmin gelişmesine olumlu katkı sağlayacağını belirtti. 
 

Editör: Haber Merkezi