Küçük izciler Kaymakam Tanrıseven’e izci selamı verip kendilerini tanıttılar. Kaymakam Tanrıseven de İzci selamına İzci selamı ile karşılık verdi.  
Tire’de çeşitli okullarda eğitim gören minik izciler bugün kulüp Başkanı Mehmet Öztürk ve Kulüp Önderi Süleyman Türkmen ile birlikte Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret ettiler. Yeni bir oluşum içine girdiklerini ve Kültürel faaliyetlerde Tire’nin adını duyurmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen kulüp Başkanı Mehmet Öztürk, Kaymakam Tanrıseven’den destek istedi.  
 
“KÜLTÜREL FAALİYETLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”  
Küçük İzcileri makamda kabul eden Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, onlarla tek tek ilgilenip sohbet etti. Kültürel ve sportif faaliyetlere her zaman desteklerinin tam olacağını söyleyen Tanrıseven şunları söyledi: 
“Tire her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent. Bizler de bu gelişme ile doğru orantılı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunlar kentin aynasıdır. Bizler de Tire Kaymakamlığı olarak bu tarz proje ve girişimlere destek vereceğiz. Ben şimdiden sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.”  
 
İZCİ SELAMI VERDİLER SATRANÇ TAKIMINI KAPTILAR  
Genç izcilerle sohbet eden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İzci selamı veren öğrencilere satranç takımı hediye etti. Hediyeleri beğenen genç izciler Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler.   

Editör: Haber Merkezi