Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in vatandaşlar ve muhtarlarla yaptığı toplantılarda dile getirilen altyapı talepleri yerine getiriliyor. Derebaşı Bayraktepe mevkii ve Doyranlı köy kahvesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Tanrıseven çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İhtiyaçlar doğrultusunda, kırsal kesimde kalan mahallelerin, arazi ve bağlantı yolu yapımına destek amaçlı çalışmalara hız verildi. Bu çerçevede mahallelerde önem arz eden öncelikli alanlara kilitli parke yapımı ile ilgili Tire Kaymakamlığınca, Valilik Yatırım İzleme ve Afet Koordinasyon (YİKOB) Başkanlığına sunulan rapor doğrultusunda kırsalda kalan mahallelerimize hizmet götürülüyor.

Daha önce de Tire Kaymakamlığınca, Ortaköy ve Yemişler Mahallesinde menfezler yapılmıştı. İkinci etapta öngörülen ve fizibilitesi yapılmış Derebaşı ve Doyranlı mahallelerine kilit parke döşeme çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
 


TANRISEVEN “KIRSALDA DA KENTTTE DE VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”
Doyranlı ve Derebaşı mahallelerini ziyaret eden Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, vatandaşlarla bir araya gelerek yol hizmetlerini yerinde inceledi.

Kaymakam Tanrıseven, İzmir Valiliğinin destekleri ile her zaman kırsaldaki vatandaşlara hizmet götürme gayreti içinde olduklarını belirterek, “Yapılan yol ve menfezlerin kırsal kesimdeki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız Devletimizin hizmetlerini en ücra yerleşim birimlerimize kadar ulaştırmaktır” dedi.

Toplantılarda, vatandaşlar çeşitli konularda sorunlarını dile getirdiler. İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, güvenlik ile ilgili vatandaşlara dikkat edilmesi gereken hususları hatırlatırken, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak da aşı ve diğer sağlık hizmetler hakkında bilgi verdi. Tire Belediyesinden Fikret Bük de vatandaşların sorunlarını not aldıklarını belirterek vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayacaklarını söyledi.
 

MUHTARLARDAN KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR

Kaymakam Tanrıseven ve beraberindeki ekip yapımı tamamlanan yol faaliyetlerini yerinde incelediler. Doyranlı Muhtarı Bekir Yantut ve Dere başı Muhtarı Süleyman Kandak, yol yapımından duydukları memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti. 
Kaymakam Tanrıseven’in başkanlığında gerçekleşen kırsal mahalle ziyaretlerine, Tire Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Fikret Bük, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Emre Davutoğlu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin hazır bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi