Kriz merkezinde; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve personeli, Tire Belediye Başkanlığı, Tire Orman İşletme Şefliği, Tire Milli Eğitim Müdürlüğü,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Sağlık Müdürlüğü,  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü  kriz masası ile birlikte görevleri başında.
TÜM MUHTARLARA ULAŞILDI.
Tire Kaymakamlığı, mahalle muhtarlarına tek tek telefonla ulaşılarak mahallelerinin sorunları olup olmadığı hususunda bilgi aldı. İlgili ekipler koordine edilerek çalışmalar devam ediyor.

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDAN SÜRÜCÜLERE UYARI
Tire İlçesi çıkışı Toptepe Mevkii’nden geçen İncirliova yolu üzerinde bulunan Paşa Çeşmesi mevkiini geçtikten sonra Kemerdere yol ayrımında hava şartları ile meydana gelen buzlanma nedeni ile, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tire Belediye Başkanlığı araçları ve işçileri tarafından yol açma ve tuzlanma çalışmaları tüm hızıyla sürmektedir.  Aynı mevkide geçecek olan tüm araçlar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından zincirsiz araçlara geçiş izni verilmemektedir.

GEDİZ ELEKTRİK EKİPLERİ ARIZALARI GİDERDİ.
Kaymakamlığımız tarafından Gediz ekipleri ile görüşülerek Buzlanma ve Kötü Hava şartları nedeni ile Tüm Dağ köylerinde elektrik olduğu Sadece Yolun kapalı ve buzlanma nedeni ile Yamandere Mahallesi ve yayla mevkiinde elektrik olmadığı bilgisi alınmıştır.

KIRSALDA OKULLAR TATİL.
09.01.2017 tarihinde Olumsuz hava şartları nedeni ile İlçemiz dağ köylerinin yollarının karlı ve buzlu olması, taşımalı eğitim kapsamındaki Dündarlı, Somak, Musalar, Kürdüllü,  Ekinlik Canbazlı, Toparlar, Küçükburun, Ortaköy, Yemişler, Armutlu, Topalak, Dağdere, Küçük Kemerdere, Büyükkemerdere, Küçükkömürcü, Büyükkömürcü, Akmescit, Dallık, Yamandere, Küçükburun, Çeriközü, Dibekçiler, Hisarlık ve Sarpça Mahallelerinde eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

TANRISEVEN “EKİPLERİMİZ 24 SAAT VATANDAŞIN HİZMETİNDEDİR.”
Kaymakam Dr. Hasan TANRISEN tarafından meydana gelen olumsuz hava şartları nedeniyle oluşan sorunların çok kısa sürede giderileceği, vatandaşların zor durumda kalmayacağı ve çalışmaların devam ettiği ifade edilmiştir.

KRİZ MERKEZİNE ULAŞMAK İÇİN:
Yoğun kar yağışından kaynaklanan her türlü sorun için Kaymakamlığımız Kriz merkezini arayabilirsiniz.
 İLETİŞİM : 0232 512 15 05

Editör: Haber Merkezi