. Tirelilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, sorunlar dile getirilirken, vatandaşların Kaymakamlığı çözüm kapısı olarak gördükleri ortaya çıktı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada her yaştan ve kesimden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


“SİZE HİZMET İÇİN BURADAYIZ”
Geleneksel hale gelen buluşmalarda vatandaşlar eğitimden sağlığa; sosyal yardımlaşmadan altyapı hizmetlerine değin çeşitli taleplerinin dile getirdiler. Hem kırsaldan hem de kent merkezinden 7’den 70’e vatandaşların katıldığı toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
“Ben ve çalışma arkadaşlarım size hizmet etmek, sorunlarınıza çözüm bulmak için buradayız” diye konuşan Kaymakam Tanrıseven vatandaşlara söz vererek tek tek dinledi. Tanrıseven, vatandaşlar tarafından iletilen sorunlar ve taleplerin, kendisine eşlik eden birim amirleri tarafından takip edilmesi ve en kısa sürede sonuçlandırılması talimatını verdi.


 “ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”
Toplantıya katılan vatandaşlardan Yeşim Erdemirci, Her türlü sorunuyla ve ihtiyacıyla Kaymakamlığın ilgilendiğini belirterek  “Allah, Devletimize zeval vermesin; sizin gibi yöneticileri de başımızdan eksik etmesin. Sayenizde her türlü yardımı kesintisiz alıyorum” dedi.
 

“SİZE HER ZAMAN DUA EDİYORUM”
Obezite rahatsızlığından dolayı hastaneye yatan ve Kaymakam Tanrıseven’in özel olarak ilgilendiği Aysel Yalama adlı vatandaş, çocuğu ile birlikte geldiği halk buluşmasında şunları söyledi:
“İyi ki varsınız. Sorunlarımıza çözüm getirdiniz. Kaymakam bey size her zaman dua ediyorum. Yaptığınız yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim.” 
 

 “ANNEMİN SELAMINI GETİRDİM”
Toplantıda yaşlı annesinden selam getirdiğini ve kendisinden bir isteği olduğunu ileten Ünal Kınık’a Kaymakam Tanrıseven şu şekilde cevap verdi “Sıdıka anneye benim de selamlarımı iletin. Ellerinden öperim. Evinin çatısı için istediği onarımı en kısa sürede gerçekleştireceğiz” dedi.
 

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’ın vatandaş buluşmasına anneleri ile gelen küçük misafirlerine de sürprizleri vardı. Toplantıda kendisiyle tanışmaya gelen küçük misafirleri hediye vererek sevindiren Kaymakam Tanrıseven “Çocukları sevindirelim onlar yarınlarımız, geleceğimiz” dedi. Öğrencilere, sömestr tatili nedeniyle almış oldukları karnedeki başarılarını soran Tanrıseven, “Daha çok başarı daha büyük hediye” sözü vererek eğitim öğretim yılı sonunda karneleri ile birlikte minikleri Kaymakamlığa davet etti.
Yapılan toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek salondan ayrıldılar.
 

Editör: Haber Merkezi