Tireli basın mensuplarını makamında ağırlayan Tanrıseven, basın emekçileriyle tek tek tanıştı. Ziyarete HaberTİre Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ercan Çelik, Genel Koordinatör Ergün Çelik, Büyük Tire Gazetesi Haber Müdürü Kamuran Kızılboğa, Muhabir Yiğit Soylu, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Fatih Şaşmaz, Anadolu Ajansı Muhabiri Dilek Ayvalı ve Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Nadir Uysal katıldı.

Alanya kaymakamlığı görevinden Tire kaymakamlığı’na atanan Hasan Tanrıseven, Tire’yi son derece güzel ve yaşanabilir bir kent olarak gördüğünü belirterek, “Tire tarım ve sanayisiyle bölgede son derece önemli potansiyeli olan bir ilçe. Bize düşen görev dinamikleri harekete geçirerek bu potansiyeli canlandırmaktır.” Dedi.

Tire’nin tarihi olarak da son derece önemli değerlere sahip olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven, bu konuda da çok güzel işler yapılabileceğini belirtti. Aynı zamanda Tire’de öncelikle yüksek öğretim konusunda gelişmesi, fakülte açılması için çalışmalar yapılması gerekitiğini belirtti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette basın çalışanları, Kaymakam Tanrıseven’e çiçek takdim ettiler.

Editör: Haber Merkezi