Tire’nin yeni Kaymakamı Mehmet Usta, önceki gün ilçe merkezi ve kırsaldaki mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi. Kurum müdür ve amirlerinin de yer aldığı toplantıda muhtarlar kendilerini tanıttı. Kaymakam Usta, toplantıda muhtarların sıkıntı ve isteklerini de dinlendi.

Ergün ÇELİK

Ekim ayı ile birlikte Tire’de göreve başlayan ilçemizin yeni Kaymakamı Mehmet Usta, bugünlerde ilçeyi ve ilçedeki siyasi parti, STK temsilcisi ve kamu görevlilerini tanıma çalışmaları yapmakla meşgul durumda. Bu maksatla geçtiğimiz gün muhtarlarla bir araya gelen Kaymakam Usta, önce kendini tanıttı ve sonrada ilçe merkezi ve kırsaldaki mahalle muhtarlarının tek tek kendilerini tanıtmasını istedi. 


MUHTARLARLA TANIŞMA TOPLANTISINA KURUM MÜDÜR VE AMİRLERİ DE KATILDI
Ege Üniversitesi Kutsan Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya bazı devlet kurumlarının yöneticileri de katıldı. Toplantıya katılan isimler arasında; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Şahingöz, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıd. Bş. Çvş. Doğan Özel, Nüfus Müdürü Süleyman Tabakoğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ulvi Toprak, Vergi Dairesi Müdürü Rıfat Demir, Mal Müdürü Niyazi Kesim yer aldı.

MUHTARLARLA TEK TEK KALKIP KENDİNİ TANITTI
Toplantıda kısa bir konuşma yaparak kendini tanıtan ve yapmak istediği çalışmalardan kısaca bahseden Kaymakam Usta, daha sonra muhtarların kendisini tanıtmasını istedi. Sırayla salonda bulunan yaklaşık 75 muhtar tek tek kalkarak ismini ve mahallesini söyleyip kendini tanıttı. Toplantıda Vergi Dairesi Müdürü Rıfat Demir ile Nüfus Dairesi Müdürü Süleyman Tabakoğlu’da kendi alanlarıyla ilgili olarak, muhtarlar tarafından yerine getirilmeyen veya yasal düzenlemelerle yeni çıkmış ama gerekli çalışmaların yapılmadığı hususlarla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunup, muhtarlara gerekenin yapılması noktasında çağrıda bulundu.



Editör: Haber Merkezi