Tanrıseven’in mesajında şu ifadeler yer aldı; 

Sevgili Öğretmenler,

    Sizler sadece öğrencileri değil, toplumun tüm bireylerini de aydınlatan mihenk taşlarısınız. Çocuklarımızı hayata hazırlayan, onlara aile, vatan, millet, bayrak, insanlık sevgisi aşılayanlar yine öğretmenlerdir.

    21. Yüzyıl bilgi üretiminde ve kullanımında hatta teknolojide milletlerin birbiriyle yarıştığı bir yüzyıldır. Milletlerin ve ülkelerin ayakta kalabilmeleri ancak, bilgiye sahip olmaları ve bilgiye dayalı üretim yapabilmeleri ile mümkündür. Bilgi çağı öğretmenlerimize de yeni görevler yüklemektedir. Gereken konularda donanımlı olmak ve öğrendiklerini öğrencilere aktarmak modern eğitimin ön şartıdır. Öğretmenlerimizin sahip olduğu yüksek potansiyel ile toplumumuzu daha ileri noktalara taşıyacağına ve evlatlarımızı bilgi çağı ışığında yetiştireceğine olan inancım tamdır.

    Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
 

Editör: Haber Merkezi